Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Matinée Fest na Kalemegdanu, 10-12. jun 2022.
Matinée Fest na Kalemegdanu
Matinée Fest na Kalemegdanu

Matinée Fest na Kalemegdanu, 10-12. jun 2022.

Matinée Fest predstavlja aktuelnu elektronsku muzičku scenu kod Pobednika na Kalemegdanu, od 10. do 12. juna 2022. (18.00 do 3.00).

Prvog dana nastupiće techno zvezda i jedan od najtraženijih live act izvođača Matador. Tu je i poznati španski DJ / producent Edu Imbernon, domaća techno zvezda Ilija Đoković, Filip Fisher i Monochromatic.

Po prvi put u Srbiju i na Beogradsku tvrđavu dolazi britanski DJ i producent Richy Ahmed, a pored njega, 11. juna, nastupaće bitalijanski DJ Alex Kennon i zvezda u usponu, atraktivna Amerikanka iz Majamija, DJ Layla Benitez. Kao domaća podrška naći će se house magovi Luton i Vuk Smiljanić.

Trećeg dana na Matinée Fest-u nastupiće zvezda Afterlife-a, Stephan Jolk, poznati progressive DJ Elke Klejin, a od domaćih izvođača Space Motion, Nexie i Lukai.

Cene ulaznica: jednodnevna regularna karta – 990 din; trodnevna regular karta – 2.490 din; jednodnevna VIP karta – 1.490 din; trodnevna VIP karta – 3.590 din.

Ulaznice za festival se mogu kupiti preko Gigs Tix-a kao i u Vulkan knjižarama. Zbog ekskluzivnosti događaja i maksimalnog ugođaja broj karata je ograničen. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.