Naslovna » Izlasci » Akcije » Međunarodni klub prijateljstva: Upoznajte Dansku
Međunarodni klub prijateljstva: Upoznajte Dansku
Međunarodni klub prijateljstva: Upoznajte Dansku

Međunarodni klub prijateljstva: Upoznajte Dansku

U sredu, 15. juna 2022. od 18.00, u Maloj sali DKCB, održaće se multimedijalni program Međunarodnog kluba prijateljstva – „Upoznajte Dansku“.

U okviru programske saradnje Dečjeg kulturnog centra Beograd i Ambasade Danske, interaktivna prezentacija i nagradni kviz osmišljeni su za decu osnovnoškolskog uzrasta, kako bi na neposredan način saznala o osobenostima najmanje države Skandinavije, čije poreklo datira iz praistorije.

Uz ukuse danskih poslastica, učesnici programa imaće priliku da novostečeno znanje pokažu na završnom kvizu i tako osvoje lepe nagrade.

Međunarodni klub prijateljstva Dečjeg kulturnog centra Beograd realizuje programe sa željom da deci i mladima predstavi i približi različite kulture, običaje i umetnost određenog podneblja.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Kroz razgovor sa učesnicima programa, kreativnu radionicu i kviz znanja, mlada publika ima mogućnost da sagleda bogatstvo različitosti koje postoje u svetu, čime razvija tolerantnost i prihvatanje drugog i drugačijeg, radoznalost i želju za novim znanjima.

Ulaz za program „Upoznajte Dansku“ je slobodan uz prijave na sajtu Dečjeg kulturnog centra Beograd, a zainteresovani za učešće u programu mogu da se prijave najkasnije do 14. juna. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.