Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Crni telefon
Novi filmovi u bioskopima: Crni telefon
Novi filmovi u bioskopima: Crni telefon

Novi filmovi u bioskopima: Crni telefon

Horor „Crni telefon“, od kog vam se jeza spušta niz kičmu a srce ubrzano kuca. oduševiće i najzahtevnije ljubitelje žanra od četvrtka, 23. juna 2022.

Publika u domaćim bioskopima imaće mogućnost da vidi da li je istina da je Itanu Houku ovo najstrašnija i najkompleksnija uloga u karijeri, koja kruniše njegov dosadašnji rad.

Telefon ne radi. Ali, zvoni.

Stidljivog, ali pametnog 13-godišnjeg dečaka, Finija Šoa, oteo je sadistički ubica i zarobio u zvučno izolovanom podrumu gde vrištanje nema nikakve svrhe.

Kada isključeni telefon na zidu počne da zvoni, Fini otkriva da može da čuje glasove prethodnih žrtava ubice. Oni su mrtvi, ali trude se da ono što se dogodilo njima, ne zadesi i Finija.

Reditelj, scenarista i producent filma „Crni telefon“ je Skot Derikson, koji se ovim delom vraća svojim korenima, filmovina strave i užasa.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: The Black Phone / Crni telefon. Početak prikazivanja: 23. jun 2022. Dužina trajanja: 102 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2021. Žanr: horor. Uloge: Ethan Hawke, Mason Thames, Jeremy Davies, James Ransone, Madeleine McGraw. Reditelj: Scott Derrickson.
(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.