Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Malci 2 – Gruov početak
Novi filmovi u bioskopima: Malci 2 - Gruov početak
Novi filmovi u bioskopima: Malci 2 - Gruov početak

Novi filmovi u bioskopima: Malci 2 – Gruov početak

Svečana premijera filma „Malci 2 – Gruov početak“ biće održana 25. juna 2022. u nekoliko termina, u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade.

Istog dana, film će početi da se prikazuje pretpremijerno u odabranim bioskopima, u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji, dok će na redovnim repertoarima biti od četvrtka, 30. juna.

Ovog leta, najveća animirana franšiza u istoriji, predstaviće originalnu priču o tome kako je najveći superzlikovac sveta prvi put upoznao legendarne Malce, stvorio najgrozniju bioskopsku ekipu i suočio se sa najnezaustavljivom kriminalnom silom ikada.

Mnogo pre nego što je postao zao, Gru je bio dvanaestogodišnjak iz predgrađa, koji je sedamdesetih godina prošlog veka kovao plan kako da iz svog podruma pokori svet. Nije išlo naročito dobro.

Kada su se Gruu putevi ukrstili sa Malcima, među kojima su Kevin, Stjuart, Bob i Oto – novi Malac sa fiksnom protezom i neodoljivom potrebom da ugađa – ova neobična porodica udružuje snage. Zajedno, izgradili su svoju prvu jazbinu, dizajnirali prvo oružje i nastojali da izvrše svoju prvu misiju.

Kada je zloglasna superzlikovačka supergrupa Zlokobna šestorka svrgla svog vođu, legendarnog majstora borilačkih veština Vilija Kobru – Gru, njihov najverniji obožavalac, dobija priliku da postane novi član. Zlokobna šestorka nije oduševljena malenim zlikovcem u pokušaju, ali kada ih Gru nadmudri (i razbesni) postaće smrtni neprijatelj esencije zla.

Dok je Gru u bekstvu, Malci će pokušati da savladaju veštinu kung fua, kako bi ga spasili, a Gru otkriva da je čak i zlikovcu potrebna pomoć prijatelja.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Minions: The Rise of Gru / Malci 2 – Gruov početak. Početak prikazivanja: 25. jun 2022. Dužina trajanja: 90 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2020. Žanr: animirani, avantura, komedija. Film je sinhronizovan na srpski jezik. Glasovi u originalu: Steve Carell, Jean-Claude Van Damme, Michelle Yeoh, Dolf Lundgren, Dani Treho. Reditelji: Kyle Balda, Brad Ableson.
(danubeogradu.rs)