Naslovna » Turizam » Apartmani u Beogradu » Periferija Beograda dobija novu turističku atrakciju
Villa Mariah - nova turistička atrakcija
Villa Mariah - nova turistička atrakcija

Periferija Beograda dobija novu turističku atrakciju

Na samo 30 minuta vožnje od grada u opštini Barajevo, turističkoj ponudi Beograda od ove sezone pridružiće se prava aktrakcija – Vila Mariah.

Jedna je od najlukusuznijih u domaćoj ali i regionalnoj ponudi vila sa bazenom, koje širom otvaraju svoja vrata kako turistima tako i lokalnim gostima.

„Vila Mariah“ je u finalnoj fazi završetka radova, otvoriće svoja vrata gostima od 25. juna 2022; rezervacije se već uveliko prave.

Villa Mariah - nova turistička atrakcija

Visoki standardni u kvalitetu materijalizacije sa posebnim akcentom na veliki bazen i mini resort oko bazena neće vas ostaviti ravnodušnim.

Kako je objekat izgledao ranije, pre nego što su inovativni vlasnik objekta Danijel i njegov otac rešili da ostvare dugo sanjani san možete pogledati ovde, a idejne elemente koji će oplemeniti sam objekat možete videti u slikama u članku.

Villa Mariah - nova turistička atrakcija

– Već decenijama živim i radim u Kaliforniji, tamo je ovakav koncept vrlo čest i dostupan svima za dnevno iznajmljivanje, želeo sam da prenesem delić Kalifornije i kod nas! Sigurno niko od posetilaca neće ostati ravnodušan, kada vidi šta smo zamislili, i način i kvalitet na koji smo to izveli – kaže vlasnik vile, Danijel.

Vila Mariah će biti unikatna u turističkoj ponudi prestonica i sigurno prava destinacija za organizaciju eksluzivnih proslava bilo da su u pitanju firme ili privatna lica.

Villa Mariah - nova turistička atrakcija

Potražnja za kućama na dan u Beogradu je ogromna (izvor: RTS, Beogradska hronika) – zato nemojte čekati i rezervišite svoj termin u Vili Mariah na vreme!

Villa Mariah - nova turistička atrakcija

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.