Naslovna » Porodica » Deca » Igranka kod Vuka 2022. – svakog petka, subote i nedelje u avgustu
Igranka kod Vuka 2022. - svakog petka, subote i nedelje u avgustu
Igranka kod Vuka 2022. - svakog petka, subote i nedelje u avgustu

Igranka kod Vuka 2022. – svakog petka, subote i nedelje u avgustu

Letnja manifestacija na trgu ispred Teatra Vuk, Igranka kod Vuka 2022, biće realizovana svakog petka, subote i nedelje tokom avgusta.

Pripremljen je raznovrstan muzički, pozorišni, zabavni i edukativni program.

Kroz muzičko-scensko putovanje i različite plesne žanrove, publika će imati priliku da zajedno sa izvođačima „stvara“ predstavu na zadovoljstvo svih.

Deca i svi koji se osećaju kao deca, moći će da uče različite plesne korake i koreografije sa Una Saga Serbikom, da pevaju sa Aleksandrom Stefanom Radiševićem, crtaju i učestvuju u umetničkim i edukativnim radonicama, da gledaju predstave za decu, da se zabavljaju sa klovnovima, animatorima i mađioničarima i tako ispune kraj leta i početak nove školske godine pozorišnom igrom, zabavom, razonodom i nezaboravnim trenucima.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Od 5. do 28. avgusta, svakog vikenda, publika će imati priliku da zajedno sa mladim plesačima, glumcima, muzičkim pedagozima, koreografima, i animatorima igra, peva, crta i zabavlja se kroz muzičke i umetničke radonice, koncerte, pozorišne, lutkarske i plesne predstave za decu.

Ova manifestacija dodatno će promovisati programe, umetnike, program i prijatelje Teatra Vuk, kroz promocije i aktivacije i tako doprineti još većoj popularizaciji i učvršćenju veze ove ustanove sa publikom i zajednicom.

U okviru manifestacije Igranka kod Vuka 2022 svi programi su besplatni. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.

Jedan komentar

  1. Molim Vas u koliko sati počinje program za decu petkom,subotom i nedeljom i do koliko sati traje? Za koji uzrast je program,imam dete od 5 godina.
    Hvala