Naslovna » Izlasci » Manifestacija Obrenovačko leto 2022
Manifestacija Obrenovačko leto 2022
Manifestacija Obrenovačko leto 2022

Manifestacija Obrenovačko leto 2022

Od 1. jula do 1. septembra 2022. godine, tradicionalno, Gradska opština Obrenovac organizovaće manifestaciju Obrenovačko leto.

Cilj je da se predstave različite forme umetničkog stvaralaštva, od vizuelnih umetnosti, preko dizajna, muzičkih dešavanja, pozorišnih i izvođačkih umetnosti.

Manifestacija će biti otvorena u petak, 1. jula 2022. od 20.00 koncertom starogradske muzike kod stare banje, dok će u nedelju, 3. jula od 20.00, u MZ Skela, u okviru festivala „Đeram – Čuvari tradicije“, biti predstavljena kulturno-umetnička društva iz Hrvatske, Republike Srpske i Obrenovca.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Scena kod stare banje je od prošlog leta na raspolaganju umetnicima, a ambijent odgovara izvođenju monodrama i organizovanju književnih večeri pa i koncerata. Programi će se izvoditi i kod Doma kulture, u bašti pod platanima i na još nekoliko lokacija u Obrenovcu tokom jula i avgusta 2022.

Manifestacija „Obrenovačko leto 2022“ namenjena je svim generacijama, a svi programi će biti besplatni. (danubeogradu.rs)

Obrenovačko leto 2022 – program

Obrenovačko leto 2022 - program

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.