Naslovna » Izlasci » Akcije » Novak Đoković pred Beograđanina na terasi Starog dvora
Skupština grada Beograda (foto: Goran Čakmazović)
Skupština grada Beograda (foto: Goran Čakmazović)

Novak Đoković pred Beograđanina na terasi Starog dvora

Novak Đoković je osvojio Grend slem u Vimbldonu, pa će večeras, 11. jula 2022. od 20.00 tim povodom, biti organizovan svečani doček.

Sedma Vimbldonska titula i 21. Grend slem titula ukupno za najboljeg srpskog sportistu svih vremena, biće povod da se Beograđani ali i gosti prestonice tradicionalno okupe u centru, ispred Starog dvora.

– Radujemo se svakom Novakovom uspehu. Pripremamo bogat program i verujem da će se večeras okupiti veliki broj ljudi. Pre nego što Novak bude izašao na balkon, okupljeni će moći da uživaju u muzičkom programu, a nakon što Beograđani pozdrave našeg šampiona, uslediće još neka iznenađenja. Očekujem pravi spektakl, jer Đoković nije zaslužio ništa manje. Sve što je uradio na Vimbldonu ove godine, ali i tokom prethodnih sezona, zaista je nestvarno i možda u ovom trenutku još uvek nemamo predstavu koliki su to uspesi. Imamo privilegiju da živimo u vremenu Novaka Đokovića i pozivam sve sugrađane da dođu kako bismo našem šampionu priredili spektakularnu žurku – rekao je predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević.

Muzički program počinje u 20.00. Prvo će nastupiti di-džejevi, potom oko 20.30 Saša Kovačević, u čijoj muzici će prisutni moći da uživaju između 30 i 40 minuta. Posle toga počinje zvanični program, koji podrazumeva intoniranje himne Srbije, izlazak Novaka Đokovića na balkon i njegovo obraćanje, nakon čega sledi nastup Dejana Petrovića. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.