Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Brzina metka
Novi filmovi u bioskopima: Brzina metka
Novi filmovi u bioskopima: Brzina metka

Novi filmovi u bioskopima: Brzina metka

Akcioni spektakl „Brzina metka“ premijerno će biti prikazan u sredu, 3. avgusta 2022, u nekoliko bioskopa, a dan kasnije biće na redovnim repertoarima.

Za pravu letnju bioskopsku poslasticu „Brzina metka“ zaslužan je reditelj Dejvid Lič, a fanovi akcionih trilera biće u prilici da na velikim platnima gledaju spektakularnu vožnju kroz moderni Japan najbržim vozom na svetu sa Bredom Pitom u glavnoj ulozi!

„Bubamara prolazi kroz egzistencijalnu krizu“, ističe Bred Pit, koji glumi ubicu koji samo pokušava da mirno radi svoj posao u komičnom akcionom trileru. „Previše njegovih nedavnih poslova je otišlo u pogrešnom smeru i on počinje da misli da je jedina stvar koja je zajednička svim tim poslovima on. Ubeđen je da je doneo lošu sreću u svaki aspekt svog života… I da je to uticalo na njegov rad i pokušava da pronađe način da to preokrene na miran način“.

Sudbina, međutim, možda ima druge planove, pošto ga najnovija misija stavlja na kurs sudara sa smrtonosnim protivnicima iz celog sveta – svi sa povezanim, ali suprotstavljenim ciljevima – u najbržem vozu na svetu.

Film je snimljen po japanskom romanu „Maria Beetler“ autora Kotara Isake, a prikazuje sedam ubica koji se istovremeno nalaze u brzom vozu, koji putuje iz Tokija za Maorioku.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Bullet Train / Brzina metka. Premijera: 3. avgust 2022. (nekoliko bioskopa). Početak prikazivanja: 4. avgust 2022. Dužina trajanja: 126 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2022. Žanr: akcija, triler, komedija. Uloge: Aaron Taylor-Johnson, Brad Pitt, Sandra Bullock, Zazie Beetz, Joey King. Reditelj: David Leitch.
(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.