Naslovna » BG svaštara » BG Fashion » Ovog leta izgledajte zanosno u Đak Sport outfitima
Đak Sport - letnja kolekcija '22: popusti
Đak Sport - letnja kolekcija '22 . - popusti

Ovog leta izgledajte zanosno u Đak Sport outfitima

Leto je stiglo, svakodnevne aktivnosti, trening, posao, šetnja, odlazak na odmor zahtevaju dobru pripremu outfita koji je potrebno prilagoditi visokim temperaturama.

Sve ovo iziskuje dosta vremena, ali bez panike – imamo nekoliko trikova koji će vam pomoći da napravite pametniji izbor garderobe.

Kada dođe leto svi želimo da budemo obučeni što komotnije, jer nas vreli dani, po dolasku najlepšeg godišnjeg doba, teraju da se prilagodimo visokim temperaturama. Rešenje je u kvalitetu onoga što odaberemo kao svoj dnevni stajling.

Nosite materijale koji „dišu“, u isto vreme razmislite o kvalitetu materijala koje nosite. Lan je najprijatniji letnji materijal međutim, lako se gužva i nakon nekoliko sati nošenja odeća gubi svoj oblik. Na svu sreću, danas je moguće pronaći mešavine materijala koje su prijatne i dozvoljavaju koži da diše, a ne gužvaju se.

Đak Sport - letnja kolekcija '22: popusti

Prirodni materijali najbolji su u borbi protiv letnjih vrućina, jer omogućavaju lakši protok vazduha do tela i na taj način sprečavaju znojenje, poput laganih kežual majica koje možemo kombinovati uz svaki stajling.

Za letnje dane i noći pravi odabir su šorcevi, majice, helanke, patike i papuče u kojima ćete moći da budete trendy u svakom trenutku. Prepustite se kombinovanju različitih stilova i boja, jer leto je idealno vreme za modne eksperimente!

Đak Sport - letnja kolekcija '22: popusti

Cipelice ili platforme ustupaju mesto pred udobnijom obućom, kao što su patike, koje možete nositi i uz svoju omiljenu elegantnu, letnju haljinu, a ne samo uz ležernu varijantu.

Đak Sport - letnja kolekcija '22: popusti Đak Sport - letnja kolekcija '22: popusti

Sada kada znate kako napraviti dobar odabir letnjeg outfit-a, vreme je da se upustite u uzbudljivu shopping avanturu.

Posetite Đak Sport prodavnice i kreirajte za sebe idealnu i udobnu sportsku kombinaciju, u kojoj ćete se lepo osećati i biti primećeni. Ukoliko vas vrućine sprečavaju da fizički posetite radnje, možete shopping obaviti i na web sajtu.