Naslovna » BG servis » Promenjen režim rada linija javnog prevoza tokom snimanja serije „Južni vetar“

Promenjen režim rada linija javnog prevoza tokom snimanja serije „Južni vetar“

Grad Beograd i domaće producentske kuće započeli su realizaciju snimanja druge sezone serije „Južni vetar“, jednog od najuspešnijih i najgledanijih filmskih i serijskih projekata u zemlji i regionu.

Glumačku postavu čine brojni renomirani glumci iz zemlje, regiona i sveta, uključujući i poznata holivudska imena. Snimanje će trajati do jeseni i odvijaće se na više lokacija u Beogradu, a tokom predstojećeg vikenda doći će do povremene i potpune obustave saobraćaja u naselju Ripanj, saopštavaju iz Beokoma.

Zbog realizacije snimanja druge sezone serije „Južni vetar“, u subotu, 30. jula 2022. godine, od 13.00 do 21.00, doći će do povremene obustave saobraćaja u trajanju od tri do pet minuta na Putu za koloniju (u delu od fabrike „Minel 2“ do terminusa linija javnog gradskog prevoza „Bela reka“), za potrebe generalne probe snimanja zahtevnih kadrova.

U periodu od 31. jula od 17.00 do 1. avgusta 2022. do 6.00, na ovoj saobraćajnici – Put za koloniju (u delu od fabrike „Minel 2“ do terminusa javnog gradskog prevoza „Bela reka“) doći će do potpune obustave saobraćaja, kada će biti i realizovano snimanje scena.

Sekretarijat za javni prevoz tokom će potpune obustave saobraćaja, od 31. jula od 17.00 do 1. avgusta 2022. do 6.00, organizovati rad linija javnog gradskog prevoza na takav način da će linije javnog gradskog saobraćaja br. 404, 407 i 407L saobraćati na skraćenim trasama, do Železničke stanice „Ripanj“.

Za dodatne informacije građani se mogu obratiti Beogrdskom pozivnom centru na besplatan broj telefona 0800 110 011 za korisnike Telekomove fiksne mreže ili na broj 011 3090 007 za pozive iz ostalih mreža fiksne i mobilne telefonije, koji se tarifiraju prema važećem cenovniku operatera. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.