Naslovna » Izlasci » Festivali » Sava River Fest u Ostružnici
Sava River Fest u Ostružnici (foto: Pixabay)
Sava River Fest u Ostružnici (foto: Pixabay)

Sava River Fest u Ostružnici

U subotu, 16. jula 2022, na stadionu FK Borac u Ostružnici biće održana manifestacija Sava River Fest u organizaciji Udruženja „Svet za sve“.

Uz podršku Turističke organizacije Čukarica ovo udruženje već sedmu godinu zaredom okuplja ljubitelje kvalitetnog rok zvuka i dobre zabave.

Program počinje u 17.00, kada će biti održana umetnička radionica za decu i mlade koji će imati prilike da crtaju, vajaju, a kroz svet umetnosti će ih voditi diplomirana slikarka Jelena Kojić i dizajnerka odeće i tekstila Olivera Ilić.

U 18.00 prisutne očekuje čas rekreacije i lekovitog vežbanja, a u 18.30 čas samoodbrane, kojima će upravljati instruktor Dejan Ilić. Odmah zatim, od 19.00 mališani Karate kluba Umka – sekcije Ostružnica na javnom treningu pokazaće svoje umeće.

Muzički program počinje u 20.00 nastupom dečjeg rok hora i orkestra Rok cirkus. Nakon njih na scenu stupa lokalna ekipa muzičara iz Ostružnice Fajront bend, koji će zabavljati publiku domaćim rok hitovima do 22.30 kada se očekuje nastup glavne grupe, poznatog rokenrol benda Rok ko fol.

Pored bogatog muzičkog i sportskog programa, na štandovima pored bine će biti izloženi unikatni ručni radovi.

Ulaznice za ovu rok žurku na otvorenom mogu se kupiti na licu mesta, po simboličnoj ceni od 300 dinara, a deo novca od prodaje biće preusmeren za opstanak FK Borac. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.