Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Pozivnica za pakao
Novi filmovi u bioskopima: Pozivnica za pakao
Novi filmovi u bioskopima: Pozivnica za pakao

Novi filmovi u bioskopima: Pozivnica za pakao

Srdačno vas pozivamo u košmar koji su stvarale generacije! Tako glasi poruka filma „Pozivnica za pakao“ koji će se prikazivati od 25. avgusta 2022.

Radi se o horor trileru, čiji tvorci su bili inspirisani klasicima poput ostvarenja „Nosferatu“ i „Drakula“. Ipak, ovaj film iskače iz okvira svoje tematike, s obzirom da donosi novu priču o novopronađenoj porodici sa skrivenim namerama.

Fatalne namere nam otkriva i trejler filma u kom glavnu junakinju Evi tumači Natali Emanuel, najpoznatija po ulozi Misandei u seriji „Igra prestola“ i ulogama u serijalima „Paklene ulice“ i „Lavirint“.

Nakon majčine smrti i bez druge poznate rodbine, Evi radi DNK test i otkriva davno izgubljenog rođaka za kog nikad nije čula. Nakon što dobija poziv od novopronađene porodice na raskošno venčanje na seoskom imanju u Engleskoj, pokušava da je zavede privlačni aristokratski domaćin Volter.

Evi ubrzo otkriva izopačene tajne nove porodice i njihove uznemirujuće namere. Nije ni svesna da je venčanje samo početak, a da prava noćna mora tek sledi…

Za režiju se pobrinula Džesika M. Tompson poznata po svom nagrađivanom prvencu „The Light of the Moon“. Takođe, ona je učestvovala i u stvaranju scenarija sa Bler Batler (Hell Fest).

„Pozivnica za pakao“ sigurno će prikovati bioskopsku publiku za stolice, kada venčanje iz snova postane najveća noćna mora, a klupko o porodici počne da se raspetljava…

Originalni naziv filma i prevod na srpski: The Invitation / Pozivnica za pakao. Početak prikazivanja: 25. avgust 2022. Dužina trajanja: 105 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2022. Žanr: horor. Uloge: Nathalie Emmanuel, Thomas Doherty, Stephanie Corneliussen, Alana Boden, Courtney Taylor. Rediteljka: Jessica M. Thompson.
(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.