Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Rumba terapija
Novi filmovi u bioskopima: Rumba terapija
Novi filmovi u bioskopima: Rumba terapija

Novi filmovi u bioskopima: Rumba terapija

Od četvrtka, 1. septembra 2022, u bioskopima će se prikazivati iskrena i emotivna filmska priča, francuska komedija „Rumba terapija“.

Reč je o životu, porodici, snovima i dobrom ritmu koji nas vodi do cilja. Specifični francuski humor, nežna ljudska priča i likovi sa kojima svako može da se poistoveti, pravi su razlog zbog kog je film „Rumba terapija“ najbolji izbor za odlazak u bioskop.

Toni je pedesetogodišnji vozač školskog autobusa na selu koji je usamljenik i živi povučeno. Uznemiren srčanim udarom, odlučuje da se suoči sa svojom prošlošću i stupi u kontakt sa Marijom, ćerkom koju nikada nije poznavao, tako što će se upisati u školu plesa koju ona vodi.

Ali… ne možete improvizovati rumbu! U svojim kaubojskim čizmama i džins jakni, Toni će morati dobro da se pomuči i potrudi kako bi se približio svojoj ćerki… i za to vreme će bolje upoznati sebe ali i otvoriti se prema drugima.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Rumba la vie / Rumba terapija. Početak prikazivanja: 1. septembar 2022. Dužina trajanja: 101 minut. Država i godina proizvodnje: Francuska / 2022. Žanr: komedija. Uloge: Franck Dubosc, Launa Espinosa, Jean-Pierre Darroussin. Reditelj: Franck Dubosc.
(danubeogradu.rs)