Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Zver
Novi filmovi u bioskopima: Zver
Novi filmovi u bioskopima: Zver

Novi filmovi u bioskopima: Zver

Od četvrtka, 25. avgusta 2022, u bioskopima će se prikazivati avanturistička drama – triler „Zver“, sa Idrisom Elbom u glavnoj ulozi.

U ovom napetom i nesvakidašnjem ostvarenju reditelja Baltazara Kormakura imaćemo priliku da gledamo borbu jednog čoveka za svoju porodicu, za opstanak i goli život.

Uz fantastične predele Južne Afrike, egzotičan biljni i životinjski svet, film „Zver“ na najiskreniji način predstavlja nam nagon za preživljavanjem, dramu koja se odvija u čoveku dok pokušava da zaštiti svoju decu, a sa druge strane nagonsku potrebu divlje zveri da po svaku cenu bude neprikosnoveni vladar divljine.

Ponekad je šuštanje u žbunju zaista čudovište.

Dr Nejt Danijels koji je nedavno postao udovac, sa ćerkama odlazi na dugo planirano putovanje u Južnu Afriku, gde je prvi put sreo svoju ženu, u rezervat za divljač kojim upravlja Martin Betls, stari porodični prijatelj i biolog za divlje životinje.

Ali, ono što počinje kao putovanje isceljenja prerasta u strašnu borbu za opstanak kada počne da ih uhodi lav, koji je preživeo napad krvožednih lovokradica i zbog toga sve ljude vidi kao neprijatelje…

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Beast / Zver. Početak prikazivanja: 25. avgust 2022. Dužina trajanja: 93 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2022. Žanr: triler, akcija. Uloge: Idris Elba, Sharlto Copley, Iyana Halley, Leah Jeffries. Reditelj: Baltasar Kormákur.
(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.