Naslovna » BG svaštara » BG Fashion » Veliko interesovanje za „Đak“ vaučere od 1.000 dinara popusta za kupovinu patika
Akcija Đak Sporta do 19. septembra 2022.
Akcija Đak Sporta do 19. septembra 2022.

Veliko interesovanje za „Đak“ vaučere od 1.000 dinara popusta za kupovinu patika

Do početka nove školske godine ostao je još samo jedan dan. I ove godine prvi septembar je za neke novi početak, a nekima povratak školskim obavezama.

Roditeljima ovaj deo godine predstavlja intezivan period za pripremu školaraca i odlazak u kupovinu za najmlađe, jer im pored udžbenika i školskog pribora treba obezbediti školski ranac, obuću i odeću.

Kompanija Đak potrudila se da porodicama olakša kupovinu i tim povodom im poklanja vaučer u iznosu od 1000 dinara popusta za kupovinu bilo kog para patika, koji se odnosi na SVE modele patika, bez obzira da li su na sniženju ili ne.

Akcija za koju je izdvojen budžet od neverovatnih 500.000.000 dinara počela je 19. avgusta i traje do 19. septembra, a izazvala je ogromno interesovanje.

– Budući da je akcija naišla na izuzetno veliko interesovanje, odlučili smo da odštampamo dodatnu količinu od 100.000 vaučera, jer smo želeli da svima koji tokom prethodnih dana nisu uspeli da preuzmu svoj poklon vaučer, izađemo u susret i pružimo novu priliku za kupovinu patika u našim radnjama i na online shopu. Interesovanje za ovu akciju nadmašilo je sva očekivanja i jasan je pokazatelj da su porodice prepoznale benefit za kupovinu koji smo im omogućili. Ujedno, nama je to signal i dodatni motiv da i dalje nastavimo sa aktivnostima usmerenim na podršku porodicama, zdravom načinu života i razvoju sporta – saopšteno je iz ove kompanije.

Po veoma povoljnim cenama, kupcima su u svim „Đak Sport“ i „The Spot“ radnjama širom Srbije i na njihovim online shopovima dostupni modeli patika preko 30 svetski poznatih brendova kao što su: Nike, Adidas, Reebok, Skechers, Puma, Kappa, New Balance, Hummel, Converse, Under Armour, Emporio Armani, Replay, Pepe Jeans, Mizuno, Merrell, ali i mnogi drugi.

Akcija Đak Sporta do 19. septembra 2022.

Ukoliko do sada niste preuzeli svoj vaučer za kupovinu patika, požurite u neku od Đak Sport ili The Spot radnji ili posetite njihove online prodavnice.

U slučaju da još niste nabavili novi školski ranac, dukseve, trenerke ili majice i to možete da pogledate u Đak Sportu, jer ćete sigurno pronaći sve što vam je potrebno da vaše dete započne novu školsku godinu.

Izbor je veliki, a raspon cena prihvatljiv za svačiji džep.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.