Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 31. Beogradski noćni market na pijaci „Kalenić“
Beogradski noćni market (foto: Pixabay)
Beogradski noćni market (foto: Pixabay)

31. Beogradski noćni market na pijaci „Kalenić“

31. Beogradski noćni market biće održan u petak, 23. septembra 2022. od 18.00, na pijaci „Kalenić“ u organizaciji JKP „BG pijace“ i Najjačih ukusa Srbije.

U srcu Vračara, na pijaci „Kalenić“, koja je jedan od simbola Beograda, očekuje vas veliki broj starih i novih izlagača, „začinjenih“ ukusnim slatkim i slanim poslasticama šampiona pijaca, restorana i barova.

Na ovoj popularnoj manifestaciji nastupiće veliki broj poljoprivrednih proizvođača sa beogradskih pijaca, kao i male porodične radionice sa bogatom ponudom domaćih proizvoda i specijaliteta.

Ovaj muzičko-gastonomski festival postao je prepoznatljiv i po učešću brojnih umetnika i dizajnera, odličnoj ponudi kreativnih i unikatnih modnih proizvoda, kao i kućne galanterije. Na tradicionalnoj manifestaciji posetioce očekuje veliki izbor hrane i pića, specijalno pripremljenih za ovu priliku.

Beogradski noćni market će svakako biti pravo mesto za kupovinu poklona i dobrog provoda, jer će ovaj ambijent, uz prisustvo DJ Timbea, upotpuniti novi i stari muzički hitovi. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.