Naslovna » Porodica » Deca » Beogradska filharmonija: Koncerti za bebe – peta sezona
Beogradska filharmonija: Koncerti za bebe (foto: Oksana Skendžić)
Beogradska filharmonija: Koncerti za bebe (foto: Oksana Skendžić)

Beogradska filharmonija: Koncerti za bebe – peta sezona

Prve koncerte u novoj sezoni, Beogradska filharmonija posvećuje – najmlađima! Koncerti za bebe biće organizovani od 20. do 23. septembra 2022.

Roditelji imaju priliku da svoju decu do dve godine dovedu na koncerte u Salu BGF (Studentski trg 11) u dva termina, od 11.00 i 12.30 tokom ta četiri dana. Ulaznice će biti u prodaji onlajn i na biletarnici Filharmonije od ponedelјka, 12. septembra.

Za petu sezonu bebećih koncerata, orkestar izvodi splet najlepših dečijih melodija zajedno sa mladim dirigentom Mihajlom Miletićem. Tako će filharmoničari uvesti klince u čarobni svet muzike i zvuk velikog simfonijskog orkestra na koncertićima u trajanju od pola sata.

Već tradicionalno, hol Beogradske filharmonije se pretvara u parking za kolica, a sala u muzičku igraonicu kako bi bebe najslobodnije uživale u muzici.

Pozivaju se mame, tate, bake, deke i svi drugi, da dovedu svoje najmlađe u Salu Beogradske filharmonije, a naredno druženje biće organizovano u novembru.

Koncerti za bebe su jedni od najpopularnijih edukativnih programa za decu, a u toku sezone 22/23. Beogradska filharmonija planira niz različitih aktivnosti za mlade različitog uzrasta.

Pored otvorenih proba koje se organizuju za predškolce jednom mesečno, planira se serija koncerata za decu vrtićkog i školskog uzrasta, a novost u nastupajućoj sezoni će biti koncerti i za tinejdžere. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.