Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Ala je lep ovaj svet
Novi filmovi u bioskopima: Ala je lep ovaj svet
Novi filmovi u bioskopima: Ala je lep ovaj svet

Novi filmovi u bioskopima: Ala je lep ovaj svet

Od četvrtka, 22. septembra 2022, u bioskopima će se prikazivati domaći film „Ala je lep ovaj svet“, romantična komedija reditelja Filipa Čolovića.

Ovo je priča o ljubavi koja preobražava i o mogućnosti promene svakog čoveka na bolje ili na gore, u zavisnosti od toga čime se napaja.

Ljubiša, dobro nadzemaljsko biće čiji je zadatak da spoji ljude u bračnu zajednicu, već dugo je neuspešan u svom poslu. Ovog puta se zarekao da će spojiti Batu, neafirmisanog i isfrustriranog filmskog reditelja i Unu Lazarević, najpoznatiju TV voditeljku i površnu mega zvezdu, autorku čuvene, pomodarske emisije „Šetnja sa lavom“.

Ljubiša stvara okolnosti koje bi ih sjedinile, te Una intervjuiše Batu u njegovom stanu. Posle napetog intervjua, sukoba i razbuktalih strasti, plin eksplodira i stan odleti u vazduh.

Njih dvoje čudom prežive, no, strada Batina komšinica. Inspektor Trišić hapsi Batu zbog nehotičnog ubistva i pokušaja ubistva Une. Bata biva osuđen i dospeva u zatvor, gde pokušava da preživi i vremenom postaje „surovi“ kriminalac…

Originalni naziv filma: Ala je lep ovaj svet. Početak prikazivanja: 22. septembar 2022. Dužina trajanja: 105 minuta. Država i godina proizvodnje: Srbija / 2022. Žanr: romantični/ljubavni, komedija. Uloge: Anđelka Prpić, Andrija Kuzmanović, Nikola Pejaković, Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Branko Vidakovic, Branka Pujić, Tihomir Stanić, Andrija Milošević. Reditelj: Filip Čolović.
(danubeogradu.rs)