Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Finikove avanture
Novi filmovi u bioskopima: Finikove avanture
Novi filmovi u bioskopima: Finikove avanture

Novi filmovi u bioskopima: Finikove avanture

Nova sinhronizovani animirani film „Finikove avanture“ prikazivaće se u domaćim bioskopima od četvrtka, 22. septembra 2022. godine.

Poznajte nova krznena bića – Fine i njihovog predvodnika Finika. Fini su ti koji drže stvari na svom mestu i oni su ti koji kuću pretvaraju u dom, slatki dom. Oni su šareni, oni su vredni, oni su smešni, oni su fini, ali – on je lenj.

Ne zna mnogo ljudi da u svakoj kući žive fini – krznena stvorenja koja postoje među ljudima kako bi se starala o čistoći kuće. Finik je mladi pripadnik Fina, kojeg ne zanima održavanje čistoće, već smišlja načine kako da pravi smicalice drugim Finicima. Ali, sve se menja kada upoznaje Kristin.

Stanovnici kuća ne mogu da vide Fine i to je njihova prednost. Pinkfin, Mafin, Pankfin, Grifin, Tinfin i mnogi drugi fini praviće društvo najmlađima u bioskopskim salama od ovog septembra.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Finnick / Finikove avanture. Početak prikazivanja: 24. septembar 2022. Dužina trajanja: 85 minuta. Država i godina proizvodnje: Rusija / 2022. Žanr: animirani, avantura. Film je sinhronizovan na srpski jezik. Reditelj: Denis Chernov.
(danubeogradu.rs)