Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Ne brini, draga
Novi filmovi u bioskopima: Ne brini, draga
Novi filmovi u bioskopima: Ne brini, draga

Novi filmovi u bioskopima: Ne brini, draga

Koliko je Alisa spremna da izgubi da bi otkrila šta se zaista dešava u ovom raju? Film „Ne brini, draga“ prikazuje se u bioskopima od 22. septembra 2022.

Alis i Džek imaju sreće što žive u idealizovanoj zajednici „Viktorija“, eksperimentalnom kompanijskom gradu u kom žive muškarci koji rade za tajni projekat „Viktorija“ i njihove porodice. Društveni optimizam iz 1950-ih koji je zastupao njihov izvršni direktor Frenk – korporativni vizionarski i motivacioni životni trener – usidrio se u svaki aspekt svakodnevnog života u tesno povezanoj pustinjskoj utopiji.

Dok muževi provode svaki dan u sedištu projekta „Viktorija“, radeći na „razvoju progresivnih materijala“, njihove žene, uključujući Frenkovu elegantnu partnerku Šeli, provode vreme uživajući u lepoti, luksuzu i razvratu svoje zajednice. Život je savršen, a potrebe svakog stanara ispunjava kompanija. Sve što traže zauzvrat je diskrecija i neupitna posvećenost cilju pobede.

Ali, kada počnu da se pojavljuju pukotine u njihovom idiličnom životu, otkrivajući bljeskove nečeg mnogo zlokobnijeg što vreba ispod atraktivne fasade, Alisa ne može, a da ne dovede u pitanje šta tačno rade u „Viktoriji“ i zašto.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Don’t Worry Darling / Ne brini, draga. Početak prikazivanja: 22. septembar 2022. Dužina trajanja: 122 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2022. Žanr: triler. Uloge: Florence Pugh, Chris Pine, Harry Styles, Gemma Chan, Nick Kroll. Rediteljka: Olivia Wilde.
(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.