Naslovna » Izlasci » Akcije » Pravo u srce grada: Rajićeva SC slavi 5. rođendan
Pravo u srce grada: Rajićeva SC slavi 5. rođendan
Pravo u srce grada: Rajićeva SC slavi 5. rođendan

Pravo u srce grada: Rajićeva SC slavi 5. rođendan

Povodom 5. rođendana, šoping centar Rajićeva prirediće gala proslavu u kojoj svi mogu da uzmu učešće i na najbolji mogući način „uklizaju“ u novu sezonu.

Tokom tih dana, od 22. do 25. septembra 2022, sve posetioce očekuju specijalni popusti od -15% i čak -70%.

Međutim, u centru pažnje samog događaja je humanitarna izložba 12 modnih fotografija, specijalno fotografisanih za rođendansku kampanju Rajićeva SC.

Šoping centar Rajićeva nalazi se na najlepšoj lokaciji u Beograda i nudi jedinstveno iskustvo kupovine, ali i vrhunsko uživanje u samom srcu grada. Tokom pet godina postojanja Rajićeva SC je postala omiljena šoping destinacija Beograđana i njihovih gostiju, budući da je ovaj centar po svemu drugačiji – pre svega po enterijeru i eksterijeru, ali i po listi brendova čije su aktuelne kolekcije u ponudi.

Rajićeva SC nudi dodir luksuza, kao i pristupačne brendove koje svi volimo. Tu su i restorani sa terasama na kojima je lako zaboraviti na svakodnevni život i prepustiti se trenutku.

Za četvrtak, 22. septembar, planirano je svečano otvaranje izložbe modnih fotografija poznatog fotografa, Danila Pavlovića. Ova izložba, kao i cela rođendanska kampanja Rajićeva SC, rađena je u saradnji sa kreativnim timom magazina Buro i imaće humanitarni karakter.

Fotografije velikog formata biće licitirane na Rajićeva SC društvenim mrežama, a sva prikupljena novčana sredstva biće donirana u humanitarne svrhe. Otvaranje će ulepšati i nastup pijaniste Nemanje Nikolića od 16.00 do 20.00, a on će posebnim nastupima i u petak, subotu i nedelju, od 23. do 25. septembra u istom periodu ulepšati provedeno vreme svim posetiocima šoping centra Rajićeva.

U četvrtak će gosti ispratiti leto na ekskluzivnom VIP događaju sa humanitarnim karakterom, organizovanom u saradnji sa magazinom Buro „Pozdrav letu #izsrcagrada“ gde će, uz zalazak sunca, ploče vrteti DJ Luton.

Za vikend su planirane zanimljive aktivacije koje će obradovati i najmlađe: u subotu 24. septembra nastupaće dečiji hor „Čarolija“ na Centralnom trgu Rajićeva SC od 13.00; zatim će biti organizovano svečano gašenje svećica za 5. rođendan uz najlepše kolače iz Mandarina Cake Shop-a. Pored toga, između 13.00 i 17.00, najmlađi mogu posetiti štand za face painting tokom oba dana vikenda.

Za sve one koji žele da probude svoju umetničku kreativnost, tu je besplatna edukativna radionica slikanja „Slikaj i cirkaj“, zakazana za nedelju, 25. septembra od 13.00 do 17.00.

Budite na proslavi, pozdravite leto za 2022. godinu uz Rajićeva SC i uživajte u svemu što donosi nova, jesenja sezona. Uz akcijske ponude, ekskluzivne nastupe i radionice bićete spremni. Vidimo se u srcu grada!