Naslovna » BG servis » Vremenska prognoza za vikend, 24. i 25. septembar 2022.
Vremenska prognoza (foto: Brankica Andonović)
Vremenska prognoza (foto: Brankica Andonović)

Vremenska prognoza za vikend, 24. i 25. septembar 2022.

Ovo je vremenska prognoza za subotu i nedelju, 24. i 25. septembar 2022: uz košavu, jutra hladna, naročito u subotu, ali i porast temperature preko dana.

Vremenska prognoza za subotu, 24. septembar 2022.

  • Sunce izlazi u 6.27, a zalazi u 18.32.

U Beogradu će biti malo i umereno oblačno, bez padavina. Prvi jesenji vikend ove godine donosi umerenu, povremeno jaču košavu. Najviša dnevna temperatura biće 23 stepena.

Očekivana biometeorološka situacija izazvaće uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima. Glavobolјa i nesanica su moguće meteoropatske reakcije. Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje pojačana pažnja.

Ako idete van Beograda, nakon vedrog jutra, u toku dana malo do umereno oblačno, a kiša i plјuskovi sa grmlјavinom ponovo se očekuju u nedelјu posle podne i u ponedelјak, prvo na severu, zapadu i jugozapadu Srbije. Najniža temperatura od tri do osam stepeni, a najviša od 19 do 23 stepena.

Vremenska prognoza za nedelju, 25. septembar 2022.

  • Sunce izlazi u 6.28, a zalazi u 18.30.

Posle više sunčanih intervala pre podne, do kasnog popodneva u skoro svim područjima Beograda biće oblačno. Temperatura će biti od 12 do 24 °C. Duvaće jak jugoistočni vetar.

Prva dva dana radne nedelje – kiša.

(danubeogradu.rs)