Naslovna » Porodica » Deca » Igorov magični show 18. decembra 2022. u MTS dvorani
Igorov magični show 18. decembra 2022. u MTS dvorani
Igorov magični show 18. decembra 2022. u MTS dvorani

Igorov magični show 18. decembra 2022. u MTS dvorani

Porodični spektakl – Igorov magični show, sada već tradicionalno biće održan i ove zime u MTS dvorani, tačnije 18. decembra 2022. od 14.00 i 16.00.

U mađioničarskoj predstavi Igora Trifunova i njegove magične družine publika će videti i doživeti najbolje iluzije koje će majstori svog zanata zajedno izvesti na Velikoj sceni poznate dvorane.

Pred očima posetilaca dešavaće se prava čuda: stvaranja golubova, nestajanje asistentkinje, haljine koje menjaju boju, levitacije, teleportacije… Pubilku očekuje i vrhunski žongler Filipino, koji vešto barata predmetima u vazduhu.

Svetski priznati mađioničar Igor Trifunov uoči ovogodišnjeg spektakla poručuje:

„Na svetskom prvenstvu mađioničara, održanom u Italiji 2015. godine, osvojio sam 4. mesto. Nakon tog velikog uspeha počinje moja svetska karijera. Radio sam na raznim scenama širom sveta, rame uz rame sa najboljim i najpoznatijim mađioničarima naše planete. Sada se s tim novim iskustvom, iz godine u godinu ‘vraćam’ u Srbiju da podelim nove magične doživljaje sa našom publikom“.

U predstavi pored Igora Trifunova učestuju: Ana Dimitrijević – asistentkinja, Marko Marković u ulozi Zeca iz šešira i Filip Đikić Filipino – žongler.

Začudiće vas, nasmejati i oduševiti virtuoznost izvođača, a deca iz publike imaće priliku da postanu mali mađioničari.

Karte za Igorov magični show su u prodaji na blagajni MTS dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a. (danubeogradu.rs)

loading...