Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Đavolji plen
Novi filmovi u bioskopima: Đavolji plen
Novi filmovi u bioskopima: Đavolji plen

Novi filmovi u bioskopima: Đavolji plen

Tik pred Noć veštica, u domaćim bioskopima počeće prikazivanje novog američkog horor filma. „Đavolji plen“ je u bioskopima od četvrtka, 27. oktobra 2022.

Katolička crkva se bori protiv globalnog porasta opsednutosti demonima otvaranjem škole za obuku sveštenika koji će provoditi obrede egzorcizma. Na ovom duhovnom bojnom polju pojavljuje se neobičan ratnik: mlada časna sestra En.

Iako je časnim sestrama zabranjeno da izvode egzorcizme, profesor prepoznaje njenu nadarenost i pristaje da je trenira. Uz podršku mentora, dopušteno joj je da posmatra i prisustvuje stvarnim praksama.

Kada se susretne s jednim od najtežih slučajeva, splasnuće njena želja i volja za dokazivanjem. Tokom tih mučnih susreta, sestra En suočava se licem u lice s demonskom silom koja napada ustanovu u kojoj radi i ima tajanstvene veze s njenom prošlošću. Tada se moć zla i njene vlastite zapanjujuće sposobnosti u potpunosti razotkrivaju.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Prey for the Devil / Đavolji plen. Početak prikazivanja: 27. oktobar 2022. Država i godina proizvodnje: SAD / 2022. Žanr: horor. Uloge: Jacqueline Byers, Colin Salmon, Posy Taylor, Ben Cross, Christian Navarro. Reditelj: Daniel Stamm.
(danubeogradu.rs)

loading...