Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Džem od kavijara
Novi filmovi u bioskopima: Džem od kavijara
Novi filmovi u bioskopima: Džem od kavijara

Novi filmovi u bioskopima: Džem od kavijara

Film „Džem od kavijara“ premijerno će biti prikazan u subotu, 29. oktobra 2022. od 20.30, u MTS dvorani, a na redovnim repertoarima biće od 3. novembra.

Domaća film, snimljen po scenariju Božidara Kneževića i u režiji Ivice Vidanovića, savremena je komedija o muško-ženskim odnosima, sa nekada toplim, a nekada urnebesnim pristupom.

Priča počinje slučajnim susretom Ace i Saške, dvoje mladih koji se na prvi pogled zaljubljuju.

Njihovoj ljubavi na put može samo stati Gvozden – šarmantni, zavodljivi laskavac i prevarant. Čovek koji dobro skriva svoj pravi identitet i koristi svoje zavodničke sposobnosti ne bi li nešto ugrabio više za sebe… možda neki dinar, možda neku afekciju ili intiman odnos.

Gvozdenova ljubavnica Ljilja i žena Ruža – dva sveta, dva senzibiliteta, ali žene sa istim ciljem, pokazuju neverovatnu žensku solidarnost ne bi li raskrinkale Gvozdena, koji ih verovatno vara sa trećom, i saznale da li njihova deca, Aca i Saška, imaju budućnost kao par ili su, ipak, rod.

Tu su naravno i Miki, Ljiljin večiti udvarač, čuvar ambasade, ginekolog i Acin drug slikar Peki, koji hteli ne hteli, dele njihovu svakodnevicu i neverovatno se dobro uklapaju u komično-apsurdnu atmosferu glavnih aktera.

Potpuno nepredvidivi Gvozden, uspeće još jednom da iznenadi sve aktere, i time ovoj uzbudljivoj komediji da donese neočekivani rasplet.

Originalni naziv filma: Džem od kavijara. Premijera: 29. oktobar 2022. (MTS dvorana, 20.30). Početak prikazivanja: 3. novembar 2022. Država i godina proizvodnje: Srbija / 2022. Žanr: komedija. Uloge: Igor Đorđević, Zorana Bečić, Jelica Kovačević, Nenad J. Popović, Tamara Šustić, Danilo Petrović, Nikola Ugrinović, Marko Gvero, Andrija Kuzmanović, Jovana Grozdanović, Jasminka Hodžić, Nađa Kostić, Mina Stojković, Anja Šević, Branislav Čubrilo. Reditelj: Ivica Vidanović.
(danubeogradu.rs)

loading...