Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Gruzijska jazz diva Nino Katamadže u MTS dvorani
Nino Katamadže (foto: MTS dvorana / promo)
Nino Katamadže (foto: MTS dvorana / promo)

Gruzijska jazz diva Nino Katamadže u MTS dvorani

Gruzijska jazz pevačica Nino Katamadže održaće koncert 19. decembra 2022. od 20.00, u MTS dvorani, što će biti njen prvi nastup na Balkanu.

Beogradskoj publici svetski poznata pevačica predstaviće se sa svojim Insight bendom.

Nino Katamadže sa vrsnim muzičarima dočaraće publici uzbudljivu, kompleksnu i kako je nazivaju „inteligentnu muziku“, ujedno i bogat, sveobuhvatan filozofski opis ljudskog života i iskustva.

Originalne kompozicije i muzika Nino Katamadže & Insight su mešavina tradicionalne gruzijske muzike i savremene world music škole, sa iznenađujućim obrtima i visoko kvalitetnim muzičkim aranžmanima, snažnim, emotivnim i intenzivnim vokalima, te se ova vrsta muzike može okarakterisati kao mešavina džeza, folka, popa, roka i psihodelije.

Zanimljivo je da je Nino kantautorka gotovo svih svojih numera, a kako i sama poručuje, „živi za stvaranje novih muzičkih numera i deli ovo zadovoljstvo sa članovima svoga Insight benda, i publikom širom sveta“.

Kupovina karata za koncert je na blagajni MTS dvorane i putem tickets.rs. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.