Naslovna » Izlasci » Akcije » Opština Savski venac: Prijave za besplatne novogodišnje paketiće
Opština Savski venac: Prijave za besplatne novogodišnje paketiće
Opština Savski venac: Prijave za besplatne novogodišnje paketiće

Opština Savski venac: Prijave za besplatne novogodišnje paketiće

Gradska opština Savski venac je i ove godine obezbedila besplatne novogodišnje paketiće za svu decu uzrasta do 12 godina sa svoje teritorije.

Pozvani su roditelji da od 1. do 16. decembra 2022. preuzmu vaučere za dodelu besplatnih novogodišnjih paketića na pisarnici GO Savski venac (Kneza Miloša 69), svakog radnog dana od 8.00 do 18.00.

Prilikom preuzimanja vaučera potrebno je dati na uvid očitanu ličnu kartu roditelja i zdravstvenu knjižicu deteta ili đačku knjižicu za decu školskog uzrasta, kao i popuniti prijavni formular koji će dobiti na pisarnici prilikom preuzimanja vaučera.

Kako bi Novu godinu započeli sa osmehom i prazničnom čarolijom darivanja u kojoj mališani najviše uživaju, GO Savski venac organizuje tradicionalnu novogodišnju manifestaciju „Park otvorenog srca“ 1. januara 2023. godine od 11.00, ispred Muzeja Jugoslavije.

Novogodišnji paketići će biti podeljeni na dan manifestacije mališanima.

Paketići se dodeljuju na osnovu prethodno preuzetih vaučera koje je potrebno predati prilikom dolaska na manifestaciju. Sve dodatne informacije u vezi vaučera i preuzimanja prijavnog formulara mogu se dobiti pozivom na broj 2061-703.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.