Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Zima, zima, pa neka je, ne boji se ko je na Expo-zim-u
Expo-Zim (foto: Beogradski sajam)
Expo-Zim (foto: Beogradski sajam)

Zima, zima, pa neka je, ne boji se ko je na Expo-zim-u

Expo-Zim, sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije, biće održan od 1. do 4. decembra 2022. godine u hali 4 Beogradskog sajma.

Označavajući početak zimske sezone, 36. Expo-zim ostaje najuređeniji snežni izlog posvećen belim planinama i zimskim sportovima, ali i uvoznicima, proizvođačima, turoperatorima, menadžerima zimskih odmarališta, kompanijama i prodavcima sportske opreme i odeće, instruktorima skijanja i snouborda, ljubiteljima penjanja, snežnim parkovima, sportskim udruženjima, sportistima i tehničarima-serviserima, osiguravajućim društvima, „zimskim tehnologijama“ i svetu usluga u ovoj oblasti.

Expo-zim je prva prilika i pravi način da se ljubitelji belih planina susretnu sa zimom.

Za mlade, porodice, ljubitelje zimskih sportova i života na otvorenom, one koji svake godine ovaj događaj iščekuju sa velikim nestrpljenjem, izlagači najavljuju i tradicionalne sajamske popuste i do 50 odsto.

Pokazalo se da je, po pravilu, najveće interesovanje za nove modele opreme i rekvizita za zimske sportove – skije, cipele, vezove, klizaljke, snowbord, ski kombinezone, rukavice, kape, naočare i drugo, te za komisionu prodaju, promociju ekstremnih sportova, usluge ski-servisa.

Expo-Zim 2022 – info

  • Adresa: Beogradski sajam, Bulevar vojvode Mišića 14
  • Expo-zim: hala 4
  • Radno vreme: od 10.00 do 20.00.
  • Cena ulaznice: 400 dinara
  • Cena parkinga u krugu Sajma: 150 dinara po satu.

(danubeogradu.rs)

loading...