Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Beogradska zima 2022/23: Koncert Tumbakin & Fredyclan
Beogradska zima 2022/23: Koncert Tumbakin & Fredyclan
Beogradska zima 2022/23: Koncert Tumbakin & Fredyclan

Beogradska zima 2022/23: Koncert Tumbakin & Fredyclan

U okviru manifestacije „Beogradska zima“, Grad Beograd i Dom omladine Beograda organizuju besplatan koncert kubanskog orkestra Tumbakin & Fredyclan.

Jedan od najvatrenijih mladih sastava sa Kube nastupiće u četvrtak, 22. decembra 2022. od 20.00 u sali Amerikana DOB.

Besplatne propusnice za ulaz na koncert biće dostupne za preuzimanje na ulazu u salu Amerikana Doma omladine Beograda jedan sat pre početka koncerta.

Tumbakin & Fredyclan je dvanaestočlani orkestar sastavljen od najboljih mladih muzičara sa Kube, koje predvode fantastični vokalisti i svetski poznati umetnik Fredyclan.

Sastav je osnovan ove godine u Barseloni, ali je već postao prava senzacija koja broji na hiljade fanova širom Kube i sveta. Njihova muzika je izuzetnom brzinom osvojila plesne podijume širom Evrope i stekla veliku popularnost, kako među najstrastvenijim salsa i timba plesačima, tako i među ljubiteljima kubanske i latino muzike uopšte.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Novu grupu kubanske popularne muzike osnovali su Alberto Mugersija Ramos i Alcibijades Duruti Lopez, sa glavnim ciljem da plesna publika uživa u visoko kvalitetnoj kubanskoj muzici. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.