Naslovna » Izlasci » Akcije » Humanitarna „Novogodišnja čarolija“ u MTS dvorani
Humanitarna "Novogodišnja čarolija" u MTS dvorani
Humanitarna "Novogodišnja čarolija" u MTS dvorani

Humanitarna „Novogodišnja čarolija“ u MTS dvorani

U subotu, 10. decembra 2022. od 18.00, u holu MTS dvorane biće otvorena tradicionalna, humanitarna manifestacija „Novogodišnja čarolija“.

Ova kampanja namenjena je prikupljanju sredstava za pomoć deci iz socijalno ugroženih porodica.

Klinci i klinceze će tom prilikom moći da uživaju u zabavnom programu u holu Dvorane, uz nastupe animatora i plesnih studija, dok je za starije goste upriličen humanitarni koktel nakon otvaranja.

Kampanja će u MTS dvorani trajati tokom čitavog decembra i januara, odnosno do početka februara, a sve vreme će se odvijati u istom duhu, praznično, zabavno i humano, kroz brojne i raznovrsne aktivnosti poput „Darivališta“, tj. humanitarnih bazara rukotvorina, dečjih pozorišnih predstava, fotografisanja sa Deda Mrazom i poznatim ličnostima iz sveta glume, sporta, književnosti itd.

Novogodišnja jelka simboličnog naziva Dar&ja predstavljaće glavno mesto okupljanja, a ukrasi kojima je okićena namenjeni su prodaji.

Prethodnih godina, zahvaljujući humanim pojedincima i firmama koji su donirali sredstva tokom manifestacije „Novogodišnje čarolije“, aktivisti i volonteri fondacije Humanist obišli su na stotine domova, donoseći donacije u odeći, obući, prehrambenim, higijenskim i drugim važnim proizvodima. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.