Naslovna » Izlasci » Akcije » Počinje prijavljivanje za novogodišnje paketiće opštine Zvezdara
prijavljivanje za novogodišnje paketiće opštine Zvezdara
Prijavljivanje za novogodišnje paketiće opštine Zvezdara

Počinje prijavljivanje za novogodišnje paketiće opštine Zvezdara

U ponedeljak, 12. decembra 2022, počinje prijavljivanje za novogodišnje paketiće za decu Gradske opštine Zvezdara. Pravo na paketiće imaju mališani rođeni od 1. marta 2016. do 31. decembra 2021. godine a koji nisu upisani u vrtić. Svi zvezdarski mališani koji pohađaju vrtiće svoj novogodišnji paketić koji je obezbedila Opština dobiće preko svog vrtića.

Roditelji/staratelji svoju decu mogu da prijave na jedan od sledećih načina: on-line preko zvaničnog sajta opštine meila na adresu:paketici@zvezdara.org.rs ili na šalteru u holu u zgradi Opštine. Uz prijavni formular, obaveza je da se prilaži i sledeća dokumentacija- fotokopija izvoda kao i prijava prebivališta za dete. Prijavljivanje će biti zaključeno 23. decembra u 15,30.

Vaučeri za paketiće se mogu preuzeti na šalteru Opštine i iste treba sačuvati i predati prilikom preuzimanja novogodišnjeg paketića. Svečanost i podela zakazani su za četvrtak 29. decembar u 17.00 u SC „Olimp Zvezdara“, nakon izvedene novogodišnje predstave i uz druženje sa Deda Mrazom.

Novogodišnji paketići su univerzalni za sve mališane slatko-slanog sadržaja. Kako bi obradovala mališane predškolskog uzrasta Gradska opština Zvezdara je izdvojila 12 miliona dinara za nabavku 10.000 paketića.

Prijavni formular možete preuzeti OVDE.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.