Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Poklon-vaučeri od šest hiljada dinara za svu decu Beograda
Poklon-vaučeri za decu (foto: Pixabay)
Poklon-vaučeri za decu (foto: Pixabay)

Poklon-vaučeri od šest hiljada dinara za svu decu Beograda

Poklon-vaučeri od šest hiljada dinara za svu decu Beograda deliće se od ponedeljka, 19. decembra 2022, najavile su gradske vlasti.

Vaučeri su za svu decu Beograda zaključno sa učenicima završnih razreda srednjih škola, ali i za sve zaposlene koji rade s decom u vrtićima i školama.

Vaučeri će u toku sledeće nedelje biti dostavljeni svim državnim i privatnim predškolskim i školskim ustanovama, pa se očekuje da će ih svi imati do 26. decembra, posle čega će u okviru tih ustanova početi podela građanima.

Za onu decu koja ne idu u vrtiće, roditelji će od 26. decembra moći da se jave u svoju opštinu, te će na posebnom šalteru s ličnom kartom i zdravstvenom knjižicom deteta moći da podignu vaučer. Šalter će biti dostupan i za sve reklamacije ukoliko bude eventualnih problema.

Vaučeri će moći da se iskoriste u roku od dva meseca od momenta preuzimanja, tačnije do 1. marta.

Poklon-vaučeri – dodatne informacije

Poklon-vaučere u iznosu od šest hiljada dinara dobiće sva beogradska deca i to od vrtićkog uzrasta do 19 godina.

Dakle, sva maloletna lica, zatim učenici osnovnih i srednjih škola, zaključno sa učenicima četvrtog razreda srednje škole.

Vaučeri su obezbeđeni i za sve ljude koji u sistemu obrazovanja rade s našom decom, odnosno svim zaposlenima u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama na teritoriji Beograda.

Deca koja pohađaju vrtić vaučere preuzimaju u vrtićima u kojima borave, a đaci u osnovnim, odnosno srednjim školama koje pohađaju. ž

Roditelji dece koja ne idu u vrtić, vaučere će moći da preuzmu od 26. decembra u svojim opštinama na posebnim šalterima koji su opredeljeni za podelu poklon-vaučera. Na uvid u opštinu biće potrebno da donesu ličnu kartu i zdravstvenu knjižicu deteta. Nakon provere da dete zaista ne ide u vrtić, vaučere će dobiti na licu mesta.

Roditelji koji ne budu odmah preuzeli vaučere, moći će to da učine do 15. februara u školama i vrtićima.

Poklon-vaučeri se mogu iskoristiti do 1. marta 2023. godine i to u sledećim radnjama: „Sport Vision“, „Sport Vision Kids“, „Sport Vision Outlet“, „Buzz“, „Run ‘n More“, „Extra Sports“.

Iznos od šest hiljada dinara nije neophodno potrošiti tokom jedne kupovine. Može se iskoristiti u datom roku za više kupovina koje ne prelaze vrednost poklon-vaučera, odnosno šest hiljada dinara. Ukoliko roditelji žele da kupe proizvod skuplji od iznosa vaučera, moći će na licu mesta u prodavnici da doplate.

(Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.