Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Prljavi inspektor Blaža: Godišnji horoskop za 2023.
Prljavi inspektor Blaža: Godišnji horoskop za 2023. (pored Blaže je Deda Mraz!)
Prljavi inspektor Blaža: Godišnji horoskop za 2023. (pored Blaže je Deda Mraz!)

Prljavi inspektor Blaža: Godišnji horoskop za 2023.

Na kraju godine uvek sumiramo šta smo uradili i šta se sve izdešavalo u odlazećoj. Ako ste mladi uglavnom verujete da ste mogli još, a ako ste pred penzijom najbolji rezultat će biti ako dođete do penzije.

Da biste bili sigurni kako ćete proći u sledećoj godini, najbolje da se obratite astrologu da vam uradi natalnu kartu, a ako nemate pare onda pročitajte godišnji horoskop za 2023. godinu Prljavog astrologa Blaže za sve znakove. Ionako je za džabe.

Ovan (od 21. marta do 20. aprila)

Ulazite u najbolji period u životu, jer ćete ući ćete u brak po drugi put. Iako stara kineska poslovica kaže: „Samo se budala dva puta spotakne na isti kamen“ – za vas to ne važi.

U prvom braku prošli ste kroz oluju, ali sada vas čeka sunčani period. Ovo jedino ne važi za fudbalere, pošto će im prva žena influenserka uzeti pola svega.

Bik (od 21. aprila do 21. maja)

Bik je zemljani znak, a to znači da nećete nigde putovati.

Imaćete manje stresa na poslu, tako da možete izbacite bensedin iz upotrebe. Dajte ga svom partneru koji vas sve više nervira, a ako on neće da ga uzima milom, izdrobite mu ga krišom u kafu svako jutro i popodne posle posla.

Igrajte loto, mada nema šanse da ćete išta dobiti, makar ćete napuniti budžet Srbije… ili budžet nekog budže koji petlja po budžetu.

Blizanci (od 22. maja do 21. juna)

Postaćete majka i dobićete blizance. Uživaćete u novom životu sa pelenama, nespavanjem i maminim savetima kako da povijate dete.

Vaš partner neće biti ni od kakve koristi, ali će zato njegova majka znati šta je najbolje za vašu decu, još bolje i od vaše majke. Ako imate oklagiju u kući, prava je prilika da je iskoristite do Đurđevdana, jer nije realno da izdržite svekrvu duže. Naravno, prvo se navežbajte na partneru.

Rak (od 22. juna do 22. jula)

Ovo je vodeni znak koji voli porodicu, kuću i književnost. Znači, ako ste pevačica ili pevač narodne muzike – promašili ste znak totalno.

U 2023. godini morate da prestane da pijete, konzumirate opijate i jedete kao nezasiti, a ako ne možete da prestanete sve to da radite, bolje da odmah rezervišete mesto na Novom groblju.

Opet, ako ste pevač narodne muzike, imam dobru vest: ako odapnete, čeka vas Aleja velikana.

Lav (od 23. jula do 22. avgusta)

Riknuli ste finansijski skroz u 2022. godini, tako da u narednoj morate da smislite neku piramidalnu šemu u stilu Jezde i Dafine.

Počnite prvo malverzacije sa novcem ženine rodbine, a onda polako ubacite lovu kolega sa posla. Ionako vas nerviraju od prvog dana kada ste ih upoznali, na čelu sa vašim direktorom koji je neopevana seljačina. Ubacite obavezno njega u igru, jer ako neko zna da mulja to su ti stranački likovi kao što je on.

Devica (od 23. avgusta do 22. septembra)

Za ovaj znak, nažalost, uvek isto. Ako niste prešli tridesetu – devica ste. Ako ste prešli tridesetu – i dalje ste devica. Čuvali ste se za onog pravog i niste želeli da budete sa bilo kim pre braka.

Dobra vest je da ćete ga upoznati u novogodišnjoj večeri na Trgu, a loša je da je Bugarin i pritom oženjen. Sa razlogom ćete biti zabrinuti kako će ta veza da opstane.

Ipak, ne očajavajte, jer će vas njegova žena zavoleti i vas dve ćete postati najbolje drugarice jer obe obožavate Lepu Brenu.

Vaga (od 23. septembra do 23. oktobra)

U životu sve vagate, pa ste tako i jedno vreme prodavali paprike na pijaci. Srećom, sada je taj period iza vas.

Pošto imate svoj stan, u 2023. godini ćete ga izdati Rusima (pošto je u Srbiji popularno da se sve izdaje Rusima), a vi ćete živeti u podrumu svoje zgrade. To vam neće smetati, jer Rusi plaćaju na vreme za razliku od naših podstanara, koji uvek kasne sa plaćanjem uz nemoguća opravdanja.

Jedino što ćete vagati da li ste trebali da stan izdate nekoj Ukrajinki, pa da spojite lepo i korisno.

Škorpija (od 24. oktobra do 22. novembra)

Najzad ste raskinuli sa onom budalom što vam je život zagorčavala poslednjih nekoliko godina. Sada ste slobodni da u 2023. godini i vi nekom zagorčavate život.

Usredsredite se na sveže razvedene jer su oni najosetljiviji u tom periodu. U prvoj fazi, glumite da ste nevinašce, a onda počnite polako da maltretirate vašu novu voljenu osobu. Neka oseti kako je vama bilo sa onom budalom sa kojom ste bili pre njega.

Strelac (od 23. novembra do 21. decembra)

Vaš zodijački element je vatra, tako da, kada izlazite iz kuće, obavezno proverite da li ste isključili šporet i, naravno, bez pušenja u krevetu.

Čeka vas uspeh u 2023. godini na poslovnom i na ljubavnom planu, a ako nemate kućni video, vaš novi partner će vas krišom snimiti u spavaćoj sobi. Šerujte kome god stignete, pa uživajte u lajkovima znanih i neznanih. Tako je počela i Severina, a vidite dokle je dogurala.

Jarac (od 22. decembra do 20. januara)

Prema Ptolomejevoj podeli sveta, veći deo Balkana pripada Jarcu. To znači da ste vi pravi Balkanac što voli da popije, pojede, zakiti muziku i drpa pevaljku na vašarima.

Isto vas čeka i u Novoj 2023. godini, osim ako niste prešli šezdesetu godinu, jer će vam u tom slučaju otkriti cirozu jetre. U tom slučaju, moraćete da pređete na ishranu na bazi meda, spanaća, kurkume, papaje, a od pića ćete jedino smeti da pijete zeleni čaj. Dok ne pozelenite kao Hulk.

Vodolija (21. januara do 19. februara)

Napokon će vam pući vodenjak. Rodićete, iako niste sigurni ko je otac. Ta žurka pre devet meseci je jedna od boljih žurka na kojoj ste bili u životu, jedino što se ničega ne sećate.

Uvek možete, kao u filmu „Dežurni krivci“, da poređate najsumnjivije i onda unakrsnim ispitivanjem dođete do rešenja.

Mada, možda je i bolje da ne saznate jer obično to bude najmanje sumnjiva osoba, a to znači neki cvikeraš koji radi u diskontu pića.

Ribe (od 20. februara do 20. marta)

One su treći vodeni znak i poslednji od svih znakova. Ribe su nežne poput tople vode. Ko nije bio sa ribom, taj ne zna šta propušta. Mada, riba često slaže da je riba, a u stvari je škorpija i onda vam džaba sve.

Kada ste sa ribom svi će vam zavideti, ali mnogi zaboravljaju da je post najčešći sa ribom. U 2023. godini ovaj znak će i dalje biti dosledan sebi i više će davati nego što će primati.

(Prljavi inspektor Blaža, specijalno astrološki raspoložen za danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.