Naslovna » Izlasci » Pozorište » Humoristična predstava „Žena mog muža“ u MTS dvorani
Humoristična predstava "Žena mog muža" u MTS dvorani (detalj sa plakata)
Humoristična predstava "Žena mog muža" u MTS dvorani (detalj sa plakata)

Humoristična predstava „Žena mog muža“ u MTS dvorani

Humoristična predstava „Žena moga muža“ reditelja Aleksandra Lazića biće izvedena prvi put u MTS dvorani 16. marta 2023. od 20.00.

Predstava, po tekstu Saše Pantića i uz muziku Đure i Mornara, nastala je, u svojoj estetici, kao pandan američkim romantičnim komedijama, koje u sebi nose slatko gorke muke, koje se u ovim izvedbama prevazilaze komičnom dramskom radnjom i podražavaju likove u svojim radnjama.

Fokus predstave je na paraleli dva bračna trougla, prevari na očigled društva, dve žene, koje tumače Jelica Kovačević i Dragana Vujić, i jednog stjuarta, koga glumi Aleksandar Lazić, koji je u regularnom braku sa obe. Tu je i majstor glume, Bane Vidaković, koji je u braku, čeka dete i ima ljubavnicu čiji lik tumači Nataša Aksentijević.

To su „savršeni brakovi“ sa po dve žene u isto vreme na relaciji Beograd – Tivat -Kuršumlija – Pariz.

Zaplet nastaje uz pitanje da li je ovde kraj ženskim mukama ili se iza ova dva braka kriju muškarci koji su spremni da vole i žive višestruko? Da li će ih prihvatiti, kao najluđe ljubavnike, društvo, ženska populacija i, posebno, njihove žene?!

Veliki motiv za ovaj tekst su bila pitanja muškaraca u savremenom svetu: da li je njima zaista lako da se nose sa ženskom energijom Lilit, koja je u savremenom svetu amorala na liniji groteske?

Karte su u prodaji na blagajni MTS dvorane i putem tickets.rs. (danubeogradu.rs)