Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » SoftUni: Besplatan kurs programiranja – još samo nedelju dana za prijavu
SoftUni: Besplatan kurs programiranja - još samo nedelju dana za prijavu
SoftUni: Besplatan kurs programiranja - još samo nedelju dana za prijavu

SoftUni: Besplatan kurs programiranja – još samo nedelju dana za prijavu

Još samo nedelju dana (do sledeće srede) ostalo je do zatvaranja prijava za treći ciklus SoftUni besplatnog kursa programiranja u Srbiji.

Kurs „Uvod u Java programiranje“ počinje 21. januara 2023. godine, a svi zainteresovani se mogu prijaviti do 18. januara potpuno besplatno i bez skrivenih troškova i rizika.

Kurs traje dva meseca i završava se opcionim ispitom, koji omogućava da nastavite dalju edukaciju u okviru SoftUni programa.

Besplatan kurs „Uvod u Java programiranje“ pruža osnovne veštine programiranja u Javi ali i drugim programskim jezicima, potrebne za početak uspešne karijere programera.

O SoftUni-ju

SoftUni je nastao u Bugarskoj 2013. kao najozbiljniji projekat u zemlji za edukaciju i stvaranje softverskih developera. Osnovan je i vođen od strane samih softverskih inženjera koji su tačno znali kakve su potrebe kompanija poslodavaca, a sa druge strane, kakvi su programi, obuke i praksa potrebni polaznicima.

U 2019. godini, SoftUni je napravio prve korake ka širenju svog poslovnog modela izvan granica matične zemlje tako što je sproveo uspešne obuke u Severnoj Americi, Poljskoj, Rumuniji, Izraelu, Singapuru, Filipinima i Mongoliji obezbeđujući besplatnu obuku iz programiranja, kao i sveobuhvatan nastavni plan i program softverskog inženjerstva.

SoftUni je 2021. godine pokrenuo SoftUni Global inicijativu, koja ima za cilj da pruži kvalitetan sadržaj za učenje onima koji žele da uđu u programiranje sa bilo kog mesta u svetu.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.