Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » Američka poštanska služba – USPS izabrala Veritas tehnologije za usaglašenost podataka i ugovor o modernizaciji eDiscovery
Veritas Technologies: Saradnja sa USPS
Veritas Technologies: Saradnja sa USPS

Američka poštanska služba – USPS izabrala Veritas tehnologije za usaglašenost podataka i ugovor o modernizaciji eDiscovery

Američka poštanska služba – USPS će ojačati svoje regulatorno i parnično držanje pomoću Veritas Enterprise Vault, Merge1 i eDiscovery platforme.

Veritas Technologies, lider u upravljanju podacima u više oblaka, danas je saopštio da ga je Američka poštanska služba (USPS) izabrala da pomogne u jačanju svog regulatornog i parničnog držanja kroz modernizaciju usaglašenosti sa podacima i eDiscovery alata korišćenjem Veritas Enterprise Vault, Merge1 i eDiscovery Platform.

Misija USPS-a je da pruži pouzdane, pristupačne i efikasne poštanske i usluge isporuke narodu SAD-a.

Kevin Jangkvist, potpredsednik američkog javnog sektora u Veritasu, rekao je:

– Veritas ima ponosnu istoriju podrške mnogim federalnim agencijama. Oduševljeni smo i sigurni u našu sposobnost da sada takođe pružimo Američkoj poštanskoj službi i njenom pravnom odeljenju set alata kojima se pojednostavljuje i ubrzava eDiscovery proces, istovremeno smanjujući rizik u svetu koji sve više funkcioniše u više oblaka (multi-cloud).

Enterprise Vault, Merge1 i eDiscovery Platform će poštanskoj službi SAD-a obezbediti robusno automatizovano arhiviranje i zadržavanje podataka u svim njegovim lokalnim i izvorima podataka zasnovanim na oblaku – uključujući alatke za saradnju u oblaku – u kombinaciji sa moćnom mašinom za pretraživanje velikih razmera, vođenih skupovima podataka.

Ugovor je potpisan na tri godine. Uključujući opcije, ima potencijal da se produži na sedam godina sa maksimalnom potencijalnom vrednošću do 70 miliona dolara.

Više o Veritas-ovom kompletnom portfoliju proizvoda za usaglašenost sa podacima i upravljanjem saznajte ovde.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.