Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Vini Pu: Krv i med
Novi filmovi u bioskopima: Vini Pu: Krv i med
Novi filmovi u bioskopima: Vini Pu: Krv i med

Novi filmovi u bioskopima: Vini Pu: Krv i med

Upozorenje: ovo nije dečji film! „Vini Pu: Krv i med“ je američki horor koji će se prikazivati u bioskopima od četvrtka, 23. februara 2023.

Pre mnogo godina, mladi Kristofer Robin upoznao je grupu antropomorfnih stvorenja; Vini Pu, Sova, Zec, Prasence i Njar bili su u šumi od sto hektara, a on se sprijateljio sa njima. Negovao ih je i hranio.

Na kraju, Kristofer je morao da napusti svoje prijatelje da bi pohađao koledž – zahtevajući od svojih prijatelja da se ponovo brinu sami o sebi.

Tokom jedne posebno hladne zime – stvorenja na ivici gladi odlučila su da prežive, tako što su pojeli jednog od svojih najdražih prijatelja – Njara. Tada su postali divlji i razvili su mržnju prema celom čovečanstvu, a posebno prema Kristoferu Robinu.

Pet godina kasnije, Kristofer Robin se vraća u šumu kako bi se ponovo spojio sa svojim prijateljima iz detinjstva i dokazao svojoj ženi da oni nisu izmišljeni.

Upoznajemo se sa grupom prijatelja – Marijom, Džes, Alisom, Zoe i Larom. Odlučile su da pobegnu od urbanog načina života, na digitalni detoks i odmor u udaljenoj kolibi u šumi.

Kada padne noć, razbesneli Pu i Prasence počinju da love svakog čoveka na koga naiđu. Uočavaju grupu devojaka u kolibi i jasno je ko su sledeće mete. Mogu li devojke preživeti navalu ovih antropomorfnih čudovišta i… šta se dogodilo Kristoferu Robinu?

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Winnie The Pooh: Blood And Honey / Vini Pu: Krv i med. Početak prikazivanja: 23. februar 2023. Dužina trajanja: 84 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2023. Žanr: horor. Uloge: Gillian Broderick, Paula Coiz, Chris Cordell. Reditelj: Rhys Frake-Waterfield.
(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.