Naslovna » Izlasci » Film » CineFan i CineLady okupili brojne ličnosti iz javnog života na zabavnom druženju u bioskopu
CineFan (foto: Irina Duplevskaja)
CineFan (foto: Irina Duplevskaja)

CineFan i CineLady okupili brojne ličnosti iz javnog života na zabavnom druženju u bioskopu

CineStar bioskopi u Beogradu (Ada Mall), Novom Sadu (BIG), Pančevu i Zrenjaninu dva dana su bili mesta okupljanja ljubitelja dobrog bioskopskog hita.

U sredu, 1. marta 2023, održana je CineFan premijera filma „Krid III“, paraleleno sa svetskom premijerom. U CineStaru Ada Mall okupili su se brojni ljubitelji dobrog filma, kao i predstavnici fitness zajednice i Bokserskog saveza Srbije.

Među posetiocima bili su i reditelji Boban Skerlić i Milan Toki Todorović, zatim Dejan Dragojević, Ana Marija Žujović i mnogi drugi.

Posetioci su mogli da se okušaju u jačini svog bokserskog udarca na posebnoj zabavnoj mašini. Najuspešniji gledalac sa najjačim udarcem osvojio je vredne poklone. Premijera je održana sa preko 40 poklona za najsrećnije uz podršku partnera: NON STOP Fitness, OGISTRA, StretchWell, Ronin – Carnage Global team Serbia, BASIC Supplements.

CineFan (foto: Irina Duplevskaja)
CineFan (foto: Irina Duplevskaja)

Uzbudljiva sportska drama „Krid III“, u distribuciji Blitz Filma, bavi se Adonisom Kridom, koji mora da stavi svoju budućnost na kocku da bi se borio protiv borca koji nema šta da izgubi. Uloge tumače: Majkl B. Džordan, Tesa Tompson, Džonatan Majors.

CineLady (foto: Marina Pešić)
CineLady (foto: Marina Pešić)

Odmah narednog dana, 2. marta, brojne pripadnice lepšeg pola uživale su u CineLady događaju i premijeri filma „Ne daj bože brak“ sa listom velikih svetskih zvezda u glavnim ulogama, među kojima su Ričard Gir, Dajana Kiton, Suzan Sarandon, Ema Roberts, Vilijam H. Mejsi.

Uz Avon poklone za najsrećnije dobitnice i Jp. Chenet penušavo piće dobrodošlice, druženje prijateljica je bilo potpuno. Među okupljenima su bile i influenserke Maja Vasić, Milica Ranisavljević i Bojana Tomić.

CineLady (foto: Marina Pešić)
CineLady (foto: Marina Pešić)

Romantična komedija „Ne daj bože brak“, u distribuciji Blitz Filma, govori o vezi Mišel i Alena koji odlučuju da pozovu svoje roditelje da se konačno sretnu kako bi se upoznali pre braka. Ispostavilo se da se roditelji već dobro poznaju, što dovodi do različitih situacija koje će vas nasmejati do suza.

Sve informacije i rezervacije ulaznica dostupne su na ovom linku.

(danubeogradu.rs / ProPR) 

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.