Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » MTS dvorana: Crvena jabuka – Nekako s proljeća
MTS dvorana: Crvena jabuka - Nekako s proljeća
MTS dvorana: Crvena jabuka - Nekako s proljeća

MTS dvorana: Crvena jabuka – Nekako s proljeća

Pod sloganom „Nekako s proljeća“ Crvena jabuka zakazala je još jedan koncert pred beogradskom publikom – u utorak, 21. marta 2023. u MTS dvorani.

Nastavlja se niz tradicionalnih, prolećnih koncerata Crvene jabuke u MTS dvorani, a ove godine su oborili svoje dosadašnje rekorde, zaokružujući i četvrti datum nastupa. Naime, nakon rasprodata tri zakazana koncerta 8, 9. i 21. marta, kultni bosanki pop-rok sastav obradovaće svoje fanove i 5. aprila na istom mestu.

Vremeplovom unazad, podsetimo da je prvi nastup na ovom mestu bend imao 2018. godine, a potom i 2020. i 2022, a članovi benda poručuju da se raduju ponovnom susretu sa beogradskom publikom, koja, po njihovim rečima, važi za posebno energičnu!

Predvođen, Draženom Žerićem Žerom, pop rok sastav će publici, kako najavljuju, u elektrik rokenrol maniru odsvirati sve do jednog poznate hitove, među kojima su „Tugo nesrećo“, „Ima nešto od srca do srca“, „Tuga ti i ja“, „Bježi kišo s prozora“, „Dirlija“ i mnogo drugih iz opusa bogatog sa preko 200 pesama, kao i numere novijeg datuma.

Karte za četvrti koncert su u prodaji na blagajni MTS dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.