Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: 65
Novi filmovi u bioskopima: 65
Novi filmovi u bioskopima: 65

Novi filmovi u bioskopima: 65

Naučno-fantastični triler koji spaja budućnost i praistoriju, „65“, prikazivaće se u domaćim bioskopima od četvrtka, 16. marta 2023.

U ovom SF spektaklu, Adam Drajver glumi pilota svemirskog broda koji nakon sudara sa asteroidom pada na nepoznatu planetu.

Posle katastrofalne nesreće, pilot Mils (Drajver) ubrzo otkriva da je zapravo sleteo na planetu Zemlju… pre 65 miliona godina. Sada, sa samo jednom šansom za spas, Mils i jedini preživeli član posade, Koa (Arijana Grinblat), moraju da prođu kroz nepoznati teren zaokupljen opasnim praistorijskim stvorenjima u epskoj borbi za opstanak.

Uz dvojicu kreatora i renomiranog glavnog glumca, najveći adut filma su specijalni i vizuelni efekti kojima su realistično dočarali praistorijsku Zemlju i zastrašujuće dinosauruse, ali i futurističke gedžete i oružja.

Originalni naziv filma: 65. Početak prikazivanja: 16. mart 2023. Dužina trajanja: 93 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2023. Žanr: naučna-fantastika, avantura, triler. Uloge: Adam Driver, Ariana Greenblatt, Chloe Coleman. Reditelji: Bryan Woods, Scott Beck.
(danubeogradu.rs)