Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Munje opet!
Novi filmovi u bioskopima: Munje opet!
Novi filmovi u bioskopima: Munje opet!

Novi filmovi u bioskopima: Munje opet!

Nastavak kultne domaće komedije „Munje opet!“ premijerno će biti prikazan 29. marta 2023. u bioskopima MTS dvorana i Cineplexx Galerija Belgrade.

Film će biti na redovnim repertoarima od četvrtka, 30. marta.

Neka avantura počne, opet!

Prošle su godine, a kod Popa i Mareta sve je isto: nema devojaka, nema keša, nema ni doživljaja. Kao i uvek, ne razumeju se sa svetom i novom muzikom koja vlada.

Gojko cveta, kralj je Beča i uspešni muzički producent. Upravo je izbacio novi hit pevačice Mile Sile. Međutim, deo pesme je „pozajmljen“ od školskih drugara.

Istovremeno velikodušni Gojko organizuje proslavu godišnjice mature u Beču jer velika većina odeljenja živi po svetu. Zna se ko jedini nije pozvan! Stare rane se ne zaboravljaju.

Pop i Mare, bledi kao kreč, moraju u Beč. Na putu će sresti mlade šampione hemije i razne koloritne osobe/spodobe, među kojima i bivšu razrednu Smilju Torturu…

Originalni naziv filma: Munje opet! Premijera: 29. mart 2023. (MTS dvorana, 19.30 i 22.00, i Cineplexx Galerija Belgrade, 21.00). Početak prikazivanja: 30. mart 2023. Dužina trajanja: 95 minuta. Država i godina proizvodnje: Srbija / 2023. Žanr: komedija. Uloge: Boris Milivojević, Sergej Trifunović, Ivana Zečević, Jelisaveta Seka Sablić, Nikola Đuričko. Scenario: Srđan Anđelić. Reditelj: Radivoje Andrić.
(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.