Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: P’Astanjan i tri njušketara
Novi filmovi u bioskopima: P'Astanjan i tri njušketara
Novi filmovi u bioskopima: P'Astanjan i tri njušketara

Novi filmovi u bioskopima: P’Astanjan i tri njušketara

Španski animirani, porodični film, simpatično preveden kao „P’Astanjan i tri njušketara“, prikazivaće se u bioskopima od četvrtka, 23. marta 2023.

Zasnovana na slavnom romanu „Tri musketara“ i smeštena u 17. vek, ova neverovatna animirana avantura prati mladog štenca P’Astanjana koji putuje u velelepni Pariz i nada se da će ispuniti svoj san da postane jedan od slavnih zaštitnika kralja.

Nakon što je dokazao svoje veštine i stekao njihovo poverenje, on i njušketari moraju da odbrane kralja od tajne zavere zlog kardinala koji želi da preuzme vlast. Budući da niko drugi ne može da spasi situaciju, P’Astanjan i njegovi novostečeni prijatelji, talentovani mačevaoci, kreću u avanturu kako bi bili spasili kralja i oslobodili regiju.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: D’Artacán y los tres Mosqueperros / P’Astanjan i tri njušketara. Početak prikazivanja: 23. mart 2023. Dužina trajanja: 84 minuta. Država i godina proizvodnje: Španija / 2021. Žanr: animirani, porodični. Film je sinhronizovan na srpski jezik. Reditelji: Toni Garcia, Stephen Hughes.
(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.