Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajam trčanja: Running EXPO Belgrade marathon – It’s running time
Sajam trčanja: Running EXPO Belgrade marathon - It’s running time
Sajam trčanja: Running EXPO Belgrade marathon - It’s running time

Sajam trčanja: Running EXPO Belgrade marathon – It’s running time

Kao sastavni deo 36. Beogradskog maratona biće organizovan trodnevni Sajam trčanja „Running EXPO Belgrade marathon – It’s running time“.

Trkački sajam, kako navode organizatori iz „Beogradskog maratona“, biće održan od 20. do 22. aprila 2023. u hali 5 Beogradskog sajma.

„Running EXPO Belgrade marathon – It’s running time“ ujedno predstavlja i prvi kontakt trkača sa manifestacijom i mesto gde učesnici maratona preuzimaju svoje startne pakete. Ovaj sajam će trkačima i fitnes entuzijastima i posetiocima pružiti sve informacije o ovogodišnjem maratonu, kao i ostalim događajima koje organizuje preduzeće „Beogradski maraton“, a učešće su potvrdili i najveći maratoni iz regiona.

Posetioci će imati mogućnost uvida u najnoviju sportsku opremu, suplementaciju i drugo. Javne treninge će organizovati Savez za fitnes i rekreaciju Srbije svakoga dana od 18.00 do 20.00, a posetioce očekuju paneli, zabavni programi i drugi javni nastupi koji će se održavati na glavnoj bini tokom tri dana trajanja sajma, navodi se u saopštenju. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.