Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Beogradsko proleće 2023
Beogradsko proleće 2023 (detalj sa vizuala)
Beogradsko proleće 2023 (detalj sa vizuala)

Beogradsko proleće 2023

Festival zabavne i pop muzike, Beogradsko proleće 2023, biće održan u subotu, 22. aprila 2023. od 21.00 u MTS dvorani, na Trgu Nikole Pašića.

Tako će biti nastavljena tradicija održavanja ove prestižne manifestacije na mestu nekadašnje Dvorane Doma sindikata. Poznati muzički festival, koji je posle dugog niza godina, obnovljen 2022. godine, na mestu gde je prvi put i održan, pripremilo je ekipa MTS dvorane.

Kako se očekuje, Beogradsko proleće će i ove godine probuditi veliko interesovanje neafirmisanih autora, ali i već poznatih muzičkih imena.

Učestvovaće: Tijana Bogićević, Milena Vučić, Saša Vasić, Lado Leskovar i Bora Đorđević, Isak Šabanović, Adi Šoše, Ana Stanić, Nenad Ćeranić i Mirna Košanin, Princ od Vranja, Kristijan Rahimovski, Danijel Alibabić, Miloš Stojković, Jelena Vlahović, Dule Lušin, Milan Bujaković, Iva Lorens, Jasna Đokić i Monika Knezović.

Umetnički direktor festivala Branko Klanšček je obraćajući se javnosti istakao:

– Ovo je jedini festival u Srbiji i regionu gde su živi muzičari na sceni, festival ide sa živim orkestrom i to daje jednu posebnost prestižnom događaju.

Karte za Beogradsko proleće su u prodaji na mtsdvorana.rs i tickets.rs.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.