Naslovna » Izlasci » Shopping » Dobro, loše i ružno u kupovini HONOR Magic 5 Pro
HONOR Magic 5 Pro
HONOR Magic 5 Pro

Dobro, loše i ružno u kupovini HONOR Magic 5 Pro

Najnoviji pametni mobilni telefon tehnološkog brenda HONOR, nekada dela kompanije Huawei, HONOR Magic 5 Pro – idealan je za kupovinu.

Čim se pojavio izazvao je veliko interesovanje zbog svojih izvanrednih karakteristika i vitkog izgleda.

Telefon radi na Android 13 i ima ekran od 6,81 inča od 2848 k 1312 piksela. Pokreće ga Snapdragon 8 Gen 2 procesor sa kapacitetom skladištenja od 512 GB i 12 GB RAM-a. Senzor široke kamere od 50 MP, ultraširokougaona kamera od 50 MP i telefoto sočivo od 50 megapiksela deo su konfiguracije trostruke kamere na zadnjoj strani HONOR Magic 5 Pro kupiti za kupovinu. Pored toga, uključuje 12MP+ 3D selfie kameru sa prednje strane.

Prednosti HONOR Magic 5 Pro pri kupovini

Konfiguracija kamere na HONOR Magic 5 Pro je jedna od njegovih najznačajnijih prednosti. Sistem sa tri kamere na zadnjoj strani telefona proizvodi zapanjujuće slike sa odličnim detaljima i preciznim bojama. Široki senzor od 50 megapiksela snima oštre i svetle fotografije, dok ultraširokougaoni i telefoto objektivi nude raznovrsnost u snimanju različitih snimaka. Selfi kamera od 12 megapiksela je takođe impresivna, a stvara jasne i živopisne selfije.

Još jedna prednost HONOR Magic 5 Pro na koju treba obratiti pažnju su njegove performanse.

Čipset Snapdragon 8 Gen 2, u kombinaciji sa 12 GB RAM-a, osigurava da telefon radi nesmetano bez zastoja ili zastoja. 512 GB interne memorije takođe pruža dovoljno prostora za skladištenje aplikacija, fotografija i video zapisa. Telefon takođe ima veliku bateriju od 5.000 mAh koja lako može da izdrži ceo dan uz umerenu do tešku upotrebu.

Dizajn HONOR Magic 5 Pro vredan je pažnje! Staklo i aluminijum daju telefonu vrhunsku privlačnost. Dolazi u nekoliko boja – crnoj, zelenoj livadi, plavoj, ljubičastoj i narandžastoj. Ekran je takođe impresivan, sa živim bojama i oštrim detaljima.

Nedostaci HONOR Magic 5 Pro

Jedna od najvećih mana HONOR Magic 5 Pro je njegov softver. Ovaj mobilni uređaj koristi najnoviji MagicOS 7.1 zasnovan na Androidu 13. Iako je interfejs čist i jednostavan za korišćenje, ponekad se može osećati ‘naduto’ zbog nepotrebnih unapred instaliranih aplikacija i funkcija.

Još jedan nedostatak HONOR Magic 5 Pro je njegova cena. Cena telefona je oko 800 dolara, što je prilično žestoko u poređenju sa drugim vodećim pametnim telefonima. Iako su kamera i performanse impresivni, nekima će možda trebati malo više činjenica da opravdaju visoku cenu.

HONOR Magic 5 Pro takođe nema standardne funkcije kao drugi vodeći pametni telefoni. Na primer, nema bežično punjenje i nije otporan na vodu, što može biti problem za neke korisnike.

Recenzije korisnika HONOR Magic 5 Pro

HONOR Magic 5 Pro

Korisnici koji su kupili HONOR Magic 5 Pro uglavnom su impresionirani kamerom i performansama telefona. Mnogi su pohvalili trostruku kamere na zadnjoj strani, koja daje zapanjujuće slike čak i u uslovima slabog osvetljenja. Selfi kamera od 12 megapiksela takođe je dobila mnogo pozitivnih povratnih informacija zbog svoje jasnoće i detalja.

Neki su takođe smatrali da je cena previsoka u poređenju sa drugim vodećim pametnim telefonima.

Sve u svemu, recenzije korisnika HONOR Magic 5 Pro bile su pozitivne, a mnogi ga preporučuju zbog impresivne kamere i performansi.

Zaključak: Da li bi trebalo da kupite HONOR Magic 5 Pro?

HONOR Magic 5 Pro je odličan telefon sa impresivnim karakteristikama i performansama. Podešavanje kamere je jedno od najboljih na tržištu, stvara zapanjujuće slike sa odličnim detaljima i preciznim bojama. Telefon radi glatko bez zastoja, zahvaljujući svom Snapdragon 8 Gen 2 čipsetu i 12 GB RAM-a. Pored toga, elegantan i vrhunski dizajn ima staklenu poleđinu i metalni okvir.

Međutim, telefon ima neke manje nedostatke: nedostaju standardne funkcije koje imaju drugi vodeći pametni telefoni, kao što su bežično punjenje i vodootpornost.

Sve u svemu, HONOR Magic 5 Pro je odličan izbor ako tražite telefon sa izvanrednom kamerom i performansama (sa izuzetkom veće cene). Međutim, ako tražite telefon sa više funkcija po nižoj ceni, nekoliko alternativa na tržištu može biti vredno razmatranja.