Naslovna » Porodica » Deca » Kreativni centar: VELIKA PROLEĆNA AKCIJA
Kreativni centar: VELIKA PROLEĆNA AKCIJA
Kreativni centar: VELIKA PROLEĆNA AKCIJA

Kreativni centar: VELIKA PROLEĆNA AKCIJA

Velika prolećna akcija „30 izdanja – svaka knjiga 300 dinara“, u organizaciji izdavačke kuće Kreativni centar, biće aktuelna do 3. maja 2023.

Spisak knjiga možete pogledati OVDE.

Na popustu je veliki broj radnih svezaka, uz koje deca mogu da vežbaju grafomotoričke veštine, koncentraciju, opažanje, brojanje, a uz to i da se dobro zabave!

Preporučujemo radne sveske Izbroj i oboj i BRRM!, a veoma interesantni i podsticajni zadaci nalaze se i u izdanjima Miš beli zadatke deli 2, Mala vežbanka za predškolce (5-6 godina, 6-7 godina) i Hello Kitty – Knjižica trešnjica i Knjižica bombonica.

Za najmlađe čitaoce tu su i knjiga-slagalica U školi, kao i kartonske knjige harmonike Na putu i Na reci.

Mališani koji vole da crtaju i boje uživaće uz Moju prvu veliku bojanku, Moju drugu veliku bojanku, Crtanje, šaranje, bojenje, a posebno uz superdžinovske bojanke SELO i KARNEVAL.

Tu su i knjige-torbice sa šablonima i materijalima za kreiranje haljina za princeze: Ja sam cvetna princeza, Ja sam princeza leptirica, Ja sam zvezdana princeza i Ja sam snežna princeza.

U radnim sveskama Potraži i pronađi: SVEMIR i Potraži i pronađi: PRINCEZE deca će tražiti sakrivene pojmove i vežbati brojanje do 10. U knjizi Šta sve možeš s plastelinom nalaze se brojna uputstva i ideje za izradu figura od plastelina, a knjige ROBOTI i ŽIVOTINJE su prave interaktivne igračke jer sadrže modele za izradu preko dvadeset papirnih lutaka.

Akcija važi na sajtu www.kreativnicentar.rs, kao i u knjižarama tog izdavača:

  • Beograd, Makedonska 30, TC Eurocentar;
  • Novi Beograd, Uroša Martinovića 12 (ulaz iz Omladinskih brigada);
  • Niš, Sinđelićev trg 19.

Za sve porudžbine putem sajta www.kreativnicentar.rs u vrednosti većoj od 2.750 dinara dostava je besplatna (na teritoriji Srbije).

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.