Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » Najbolje aplikacije za Huawei telefone
Najbolje aplikacije za Huawei telefone (foto: Pixabay)
Najbolje aplikacije za Huawei telefone (foto: Pixabay)

Najbolje aplikacije za Huawei telefone

Huawei je vodeći kineski proizvođač pametnih telefona koji je poslednjih godina postao još popularniji zbog svojih jeftinih uređaja visokog kvaliteta.

Ovaj brend je dobro poznat po svojim izvanrednim performansama, dugotrajnoj bateriji i elegantnom dizajnu. Huawei telefoni su kompatibilni s aplikacijama, što ih čini izvrsnim izborom za sve koji traže pametni telefon koji može da zadovolji njihove dnevne potrebe. Ako želite da saznate koje su najbolje aplikacije za instalaciju na vaš Huawei telefon, na pravom ste mestu!

Dakle, u ovom postu možete da saznate koje su to najbolje aplikacije za Huawei telefone…

Najbolje telefonske aplikacije za Huawei telefone

WhatsApp

WhatsApp je jedna od najpopularnijih aplikacija za razmenu poruka na svetu i besprekorno radi na Huawei telefonima. Ova aplikacija omogućuje slanje poruka, glasovne i videopozive kao i deljenje datoteka sa porodicom, prijateljima, kolegama…

Dodatno, WhatsApp je besplatan za korišćenje ako imate Wi-Fi ili plaćenu internet vezu, pa ovu aplikaciju to čini još boljom jer predstavlja alternativu tradicionalnom slanju SMS poruka.

Google Maps

Huawei telefoni ne dolaze s unapred instaliranim Google Maps (Google kartama), ali aplikaciju možete da preuzmete iz Huawei AppGallery.

Google Maps neophodna je aplikacija za svakoga kome su potrebne instrukcije dok vozi ili pešači ili samo želi da istraži neko novo mesto. Ova aplikacija sadrži detaljne mape, ažuriranja saobraćaja u realnom vremenu i navigaciju – skretanje po skretanje, što je čini odličnim alatom za lokalna i međunarodna putovanja.

TikTok

TikTok je aplikacija za društvene mreže koja je poslednjih godina osvojila svet. Aplikacija omogućava korisnicima stvaranje i deljenje kratkih videa sa svojim prijateljima i pratiocima.

Huawei telefoni su idealni za korištenje TikTok-a, zahvaljujući visokokvalitetnim kamerama i snažnim procesorima. Osim toga, aplikacija je besplatna za korišćenje i ima širok raspon filtera i efekata za poboljšanje videozapisa.

HBO Max

HBO Max je aplikacija za streaming koja korisnicima omogućava gledanje omiljenih TV emisija i filmova u pokretu. Međutim, ova aplikacija nije unapred instalirana na telefonu, ali možete da je nabavite iz App Gallery ili preko hbo max huawei apk s weba. Uživanje u aplikaciji je višestruko zagarantovano zbog veoma kvalitetne slike i besprekornog zvuka.

Instagram

Instaliranje Instagram-a dobra je ideja ako želite da iskoristite Huawei-jev odličan kvalitet kamere. Instagram je aplikacija za deljenje fotografija i videa koja je postala oslonac društvenih medija.

Korisnici mogu da dele fotografije, videozapise i priče sa svojim pratiteljima i pratiocima putem aplikacije. Aplikacija uključuje mnoštvo filtera i alata za uređivanje koji pomažu u stvaranju zapanjujućih fotografija i videozapisa.

Najbolje aplikacije za Huawei telefone

Spotify

Muzika nikada nije zvučala bolje nego kada se pušta kroz zvučnike Huawei telefona! Instalacijom Spotify-ja korisnici mogu da slušaju svoje omiljene pesme i izvođače na zahtev.

Aplikacija ima ogromnu fonoteku, što je čini savršenim izborom za svakoga ko uživa u svim muzičkim žanrovima. Tu su i podkasti i još neka prijatna iznenađenja. Huawei telefoni idealni su za korišćenje Spotify-ja zbog moćnih procesora i dugog trajanja baterije.

Microsoft Office

Microsoft Office je paket aplikacija za produktivnost koji uključuje Word, Excel, PowerPoint i još mnogo toga. Ove aplikacije neophodne su svima koji prave ili uređuju razna dokumenta, prezentacije ili proračune.

Huawei telefoni su odlični za korišćenje Microsoft Office-a, zahvaljujući velikim ekranima, posebno s njihovim novim sklopivim telefonima i snažnim procesorima.

Adobe Lightroom

Adobe Lightroom je aplikacija za uređivanje fotografija koja korisnicima omogućava poboljšanje i uređivanje fotografija. Aplikacija ima širok raspon alata za uređivanje i filtera, što je čini odličnim izborom za svakoga ko želi da podigne svoje fotografije na viši nivo.

Huawei telefoni idealni su za korišćenje Adobe Lightroom-a zahvaljujući visokokvalitetnim kamerama i velikim ekranima. Osim toga, procesor ovog brenda može da podnese ovu tešku aplikaciju, čineći je praktičnijom za korisnike.

***

Ovim se završava naša lista najboljih aplikacija za Huawei pametne telefone. Neke su unapred instalirane, a druge mogu da se nabave putem weba ili App Gallery. Uz sjajne performanse, aplikacije će bez problema raditi na Huawei telefonima.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.