Naslovna » Porodica » Deca » Novi filmovi u bioskopima: Marmadjuk – buntovnik na četiri noge
Novi filmovi u bioskopima: Marmadjuk - buntovnik na četiri noge
Novi filmovi u bioskopima: Marmadjuk - buntovnik na četiri noge

Novi filmovi u bioskopima: Marmadjuk – buntovnik na četiri noge

Poznati junak iz stripova, pas Marmadjuk, postao je filmski lik. „Marmadjuk – buntovnik na četiri noge“ prikazivaće se u bioskopima od 27. aprila 2023.

Legendarni trener pasa veruje da može da ga pretvori iz nedisciplinovane, ali simpatične nemačke doge u sledećeg prvaka Svetske izložbe pasa.

Naš junak je simpatična (ali izvan kontrole) nemačka doga koja je najsrećnija kada se zabavlja sa svojom porodicom, Vinslovima, pogotovo kada se igra „kauboja“ sa devetogodišnjim Bilijem. Ali, koliko god da se trude, čini se da Vinslovi jednostavno ne mogu da spreče Marmadjuka od njegovih tendencija da se uvali u nevolju.

Kada jedan od Marmadjukovih epskih neuspeha postane viralan, taj video snimak privlači pažnju poznatog trenera kog je zaokupio izazov da pretvori Marmadjuka u prvaka Svetske izložbe pasa.

Uslediće burna pustolovina, iako ne na način na koji su svi očekivali. Na kraju će Marmadjuk i Vinslovi da shvate da najvažnija stvar u životu nije pobeđivati, nego ostati veran sebi i onima koje voliš.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Marmaduke / Marmadjuk – buntovnik na četiri noge. Početak prikazivanja: 27. april 2023. Dužina trajanja: 88 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2022. Žanr: animirani, komedija, avantura. Film je sinhronizovan na srpski jezik. Reditelji: Mark A.Z. Dippé, Youngki Lee, Phil Nibbelink, Matt Philip Whelan.
(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.