Naslovna » BG svaštara » BG Fashion » 35. Fashion Selection u Beogradu: Dani mode, lepote i promocije pravih vrednosti
35. Fashion Selection u Beogradu: Dani mode, lepote i promocije pravih vrednosti
35. Fashion Selection u Beogradu: Dani mode, lepote i promocije pravih vrednosti

35. Fashion Selection u Beogradu: Dani mode, lepote i promocije pravih vrednosti

Fashion Selection, 35. po redu, biće održan od 14. do 20. maja 2023. u Beogradu. Pored modnih revija i performansa biće prikazan i jedan film.

Dani mode, lepote i promocije pravih vrednosti će započeti spektakularnim otvaranjem 14. maja u nesvakidašnjem prostoru Ciglane, za koje će biti zadužen Zvonko Marković, bard srpskog dizajna. Ove godine, Marković obeležava 25 godina rada u modnoj industriji i za sve poštovaoce njegovog rada priprema modni događaj decenije.

Druge večeri, modna revija po prvi put biće održana u jednom kazinu, a tokom narednih dana Fashion Selection se seli u hotel Hyatt Regency, gde će u prelepom ambijentu biti prikazane nove kolekcije poznatih italijanskih brendova Dan John, Paul Taylor, Aeronautica Militare, holandskog brenda Goldbergh, kao i rad dizajnera Nemanje Pantelića, Stasya Fashion, Dach Swim, Miss Hoodie.

Trend započet prošle godine, kada su prvi put modele na pisti nosile dame od 35 do 65 godina, biće nastavljen i na ovom Fashion Selection-u revijom autorskog brenda Gorim.

Kako je modna agencija Select jedina koja profesionalno radi sa decom manekenima i ove godine će najmlađi i najslađi modeli imati priliku da prošetaju pistom u okviru porodičnog programa Kids&Teen Fashion Selection i revija Lindex i Pertini Fashion.

Poslednje veče ovogodišnjeg Fashion Selection-a će biti napravljen još jedan iskorak u organizaciji modnih događaja, kada će u MTS dvorani atraktivnom revijom „Mermaid Core – Deo tvoga sveta“, koja je inspirisana sirenama, biti najavljena premijera Diznijevog, sada igranog, klasika „Mala sirena“.

Više informacija objavljeno je OVDE.

35. Fashion Selection – program

Nedelja, 14. maj 2023; Ciglana

 • 20.30… Zvonko Marković

Ponedeljak, 15. maj 2023; Casino Fairplay

 • 20.00… Dragana Gleđa – Strada Atelier

Sreda, 17. maj 2023; Hyatt Regency

 • 18.00… Pertini
 • 19.00… Moncler/Bogner/Goldbergh
 • 20.00… Stasya
 • 21.00… Nemanja Pantelić/Dach Swim/Miss Hoodie

Četvrtak, 18. maj 2023; Hyatt Regency

 • 18.00… Lindex
 • 19.00… Gorim – Apsolutno fantastične
 • 20.00… Dan John/Paul Taylor/Aeronautica Militare
 • 21.00… Aleksandra Pavlović/Ado Drndić/Kristina Pantelić

Subota, 20. maj 2023; MTS dvorana

 • 17.00… Mermaid Core – Deo tvoga sveta

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.